Coat / BikBok
Knit / Joseph
Jeans / Mango
Boots / Louis Vuitton
Bag / Céline
Rings / Cartier & H&M
Sunnies / Indiska

This coat from BikBok has been such a great purchase. I wore it in Finland almost everyday and it’s also perfect for Spring thanks to the lighter color and soft texture. Makes this dark toned outfit look a little less gloomy. 😉 I have also restarted wearing pearl earrings. When I was younger, I wore my pearl earrings non-stop. While I was at home, my mom gave me these beautiful pearl earrings with a small diamond hanging from the bottom and I’ve worn them since. Perfect for any outfit!

Tämä BikBokin takki on kyllä ollut niin hyvä ostos. Ystäväni itseasiassa hankki sen itselleni ja muistan kun mallailin sitä ensimmäisen kerran enkä ollut varma pidänkö vai palautanko sen. Onneksi pidin, sillä taisin käyttää sitä lähestulkoon joka päivä Suomessa ollessani. Se sopii myös hyvin tähän vuodenaikaan vaalean värin ja pehmeän tekstuurinsa puolesta. Tämäkään asu, muuten niin tumma väritykseltään, ei näytäkään enää niin synkältä ;).  

Olen myös jälleen alkanut käyttää helmikorvakoruja. Nuorempana korvista löytyi helmet aina, mutta jostain syystä niiden käyttö loppui jossain vaiheessa. Kotona ollessani äiti antoi hänen vanhat helmikorviksensa käyttööni ja ne on niin upeat, että olen käyttänyt niitä joka päivä palattuani Pariisiin. Helmen alapuolella on pieni timantti, joten ne poikkeaa hiukan ihan perinteisistä helmikorviksista. Tämä pieni yksityiskohta tekee niistä heti paljon mielenkiintoisemmat ja toki tunnearvo niissä on kova! Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta helmikorujen ystäviä?

You May Also Like

6 comments

Reply

Fabulous coat and boots!!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks Natali!

Reply

you look great! and this bag…lovely! 😉

Reply

Thank you! 🙂 The bag is still my favourite and I don’t think I can ever get bored of it…

Reply

Minulla on kahdet helmikorvikset: perinteiset napit ja Thomas Sabon missä on ruusukultainen rusetti ja roikkuva helmi. Mun cnahelin rintaneulassa on myös roikkuva helmi ja helminauha on myös isoäidiltä saatu niin aika paljonkin helmikoruja ja käytän niitä joskus settinäkin ja usko tai älä ne ei mun mielestä saa mua näyttämään mummolta 🙂 helmet jotenkin pehmentää harmaan ja mustavalkoisen ja tekevät ilmeestä naisellisemman. Helmet sopii vaaleatukkaiselle eli sinulle mun mielestä erittäin hyvin. Ihana asu muuten taas kerran 🙂 hei piti kysyä mitä mieltä olet printtihousuista? Mä ostin sellaiset mustavalkoiset jotka istuu todella hyvin (rento malli) ja printti on erittäin hillitty (muistuttaa malene birgerin kuosia) mutta miten yhdistäisin ne? Heti tulee mieleen musta ja harmaa kasmiri neule ja toki musta bleiseri mutta olisko muuta? 🙂

Reply

Helmillä saa myös nuorekkaan lookin tehtyä ja onhan ne ikiklassikot! Uskon siis, että sun helmet tuo pelkästään ryhtiä ja tyyliä sun asuihin 😉 Ja olet ihan oikeessa siinä, että ne pehmentää asukokonaisuutta ja sopii etenkin harmaan kanssa hyvin.

Ihailen printteja muilla, mutta olen itse aika huono niitä käyttämään. Tuntuu, että niiden kanssa täytyy vähän tarkemmin harkita sitä kokonaisuutta ja olen oikeastaan tosi laiska pukeutuja. Tykkään kun kaikki menee kaiken kanssa niin aamuisin vaatekriisit on vältetty 😉 Mutta, printtihousujen kanssa itse valitsisin hillitymmän yläosan, eli esim. valkoinen kauluspaita, just joku o-aukkoinen rento neule ja ehkä vapaa-ajalle vaikka löysempi rento t-paita vaikka farkkurotsin kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *