Jimmy Choo, Valentino
Céline, Christian Louboutin, Chanel, French Sole
Zara
Chanel
Zara, Mingo Portofino
 Any other shoe addicts out there? I love shoes, especially high heels. I rarely wear heels during the day, because I move around a lot. I like my heels to be around 10cm, so these heels are best suitable for evenings out (= when moving around with the taxi). I also love ballerinas and boots. At the moment, I have all the shoes I could need, but of course that doen’t mean I don’t have shoes on my mind…;) You know how it goes! Oh and starting tomorrow, my blog will be on “private mode” for a day or so as I’m working on the layout. Back to normal latest on Monday.
Happy Valentine’s Day!
Onko siellä ruudun toisella puolella muita kenkäaddikteja? Itse rakastan kenkiä ja etenkin korkeita korkoja. Korkoja tulee arkisin käytettyä harvemmin ihan sen takia, että “kitten heelillä” varustetut korot ei kuulu omaan  kaappiini. Suurin osa korkokengistäni onkin sitten kymmenen sentin luokkaa. Ne sopivatkin paremmin siis kuviin ja iltamenoihin kun liikutaan taksilla paikasta toiseen. Bootsit ja balleriinat kuuluvat nekin lemppareihini ja jalasta löytyy vuodenajasta riippuen yleensä jommat kummat näistä. Haaveissa on Tod’sin klassiset loaferit ja ne varmasti löytävät tiensä joku päivä vielä kaappiini…Mistä kengistä te haaveilette? Muuten, työstän blogin yleisilmettä viikonloppuna, joten jos ette pääse blogiin sisälle niin älkää ihmetelkö. Kuullaan siis viimeistään maanantaina.
Hyvää ystävänpäivää kaikille: teille ihanille uusille tuttavuuksille sinne ruutujen toiselle puolelle, sekä omille rakkaimmilleni Suomeen!

You May Also Like

13 comments

Reply

Lots of great shoes and some of them I have myself too, just in different colour(s).

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

We have the same taste in shoes then! 🙂 Have a great weekend!

Reply

TÄÄLLÄ! Ihan sama juttu noiden korkojen kanssa, niin kauniita mutta silti tulee useimmiten valittua aamulla ne mukavat ballerinat. Tämän huomattuani olen nyt koittanut panostaa enemmän nätimpiin ballerinoihin ja kaapissa odottavat uudet chanelit ja chloet kuivia kevätkatuja 🙂

Reply

Oooo, ihania aarteita sulla odottamassa kevätkatuja! 🙂 Hyvää viikonloppua!

Reply

Hyvää ystävänpäivää! 🙂

Reply

Kiitos Katja ja sitä samaa! 🙂

Reply

Kiitos! 🙂

Reply

Ei kengät niin paljon kuin laukut! Mutta kengätkin, huivit ehkä kaikkein eniten 🙂

Reply

Laukut mullakin on toinen, mutta niitä löytyy huomattavasti kenkiä vähemmän mikä nyt tosin on aika normaalia! 🙂

Reply

Käsi ylhäällä! Monesti laukkujen ostoa tulee harkittua pidempään, mutta voi apua kun net a porteriin pärähtää uudet Louboutinit myyntiin, se on menoa. Lempparit ovat juuri Christian Louboutin 12cm so kate korot, Chloen susanna bootsit, Stella McCartneyn oranssit kiilakorot kesällä.. Nyt haaveilen noista Chanelin espadrilloista useammassa versiossa (nahkaiset ja toiset canvas), Gianvito Rossin pvc leather kombo korot…! Myös Zaralta on löytynyt muutamat hyvät aitoa nahkaa olevat sandaalit ja ballerinat, jotka ovat enemmän arkikäytössä. Jimmy choon biker bootseista haaveilin koko talven, mutta kummasti nyt kevät kuumeen iskiessä ne ovat jääneet ihan unholaan. Ehkä innostun niistä taas ensi syksynä! 🙂 Vaikka kauniit kengät on mun suuri rakkaus, niin monesti sitä nappaa jalkaan perus converset tai pirteän väriset lenkkarit jos lähtee ihan vaan hengailemaan kaupoille tai viikonloppureissuille, matkoista puhumattakaan. Tämän kevään toivelistalta löytyy yllä mainitut kengät, mutta myös muutama laukku jotta homma ei karkaa aivan käsistä. Jatkossa yritän pitää mielessä sen, että arkisiin kenkiin ja nimenomaan laukkuihin kannattaa sijoittaa enemmän. Käyttökerrat 12 sentin piikkikoroille kun ovat kuitenkin melko rajalliset.. Mutta minkäs teet! 😉

Reply

Joo, sama täällä laukkujen suhteen! Laukuissa muutenkin satsaan laatuun, sillä varsinkin arkilaukut on aika kovalla koetuksella. Laadukkaat nahkalaukut ei ole hinnaltaan ihan niitä edullisempia (etenkin jos ostaa merkkiä) niin laukkuhankintoja tulee mietittyä tarkkaan. Zarasta ostan taas mielelläni kenkiä (itsellä ei ole pahaa sanottavaa kenkien laadusta), joten hintansa puolesta niitä voi hankkia useammin kuin sen kerran vuodessa..suurimman osan merkkikengistä olen ostanut alesta ja prosentit ollut suuria. Muutamia lukuunottamatta tietenkin.

Ja sun kenkäluottelosta voisin itsekin napata oikeastaan mitkä tahansa niistä 😉 Etenkin Chloen susanna bootsit himottaa edelleen, mutta ainakin toistaiseksi Zaran versiot on hyvät korvikkeet. Biker bootsit on mun rakkaus ja vaikka Choon versioita ei löydy, niin voin ainakin korkojen perusteella sanoa, että merkillä on huippu laatu ja hyvä lesti ainakin omaan jalkaan.

Mikä se onkaan, että korkeat korot vie osan naisista menessään? 🙂 Itsekin kenkäostoksilla ihastun juuri niihin korkohin, vaikka olisin etsimässä matalia…Ehkä korot on vaan niin naiselliset ja onhan ne jalassa aina jotenkin hieman hehkeempi olo 🙂

Reply

Shoes.. jewelry pieces.. garments.. always want more.. FF hahha

Reply

I know that feeling! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *