Skirt / T by Alexander Wang
 Knit / H&M
Bag /Céline
Bracelets / Fendi & Saint Laurent
Ring / Cartier
Sunnies / Cheap Monday

Today has been all about refreshing the outlook of the blog and it’s finally ready! What do you think? All comments are welcome! Other than working on the blog, Friday was about eating out for Valentine’s Day and this is what I wore. I was lacking inspiration, so went for a very similar look than Pernille. Hope you had a great weekend? Now I need to close my computer, because I have been sitting here all day, but would love to hear your comments about the outfit and blog outlook! 
Tänään olen istunut koko päivän koneen edessä työstäessä uutta blogin ulkoasua. Päämääränä oli tehdä siitä yksinkertaisempi ja enemmän itseni näköinen. Mitä mieltä siellä ollaan? Muutamia juttuja tulee varmasti vielä hienosäädettyä, mutta nyt aivot alkaa olla niin pihalla, että kone sulkeutuu loppuillaksi. Koko viikonloppu ei sentään mennyt koneen ääressa sillä perjantaina vietettiin Ystävänpäivää ravintolassa ja päälle valikoitui tämä asu. Inspiraatio tuli selvästi Pernillalta. Mitä mieltä siellä ollaan asusta ja ennenkaikkea blogin uudesta ulkoasusta? 

You May Also Like

22 comments

Reply

iPhonen ja -Padin käyttäjä ei eroa huomaa 🙂
Kaunis asu. Eiku kokonaisuus.

Reply

Kannattaa kurkata koneen kautta, koska tosissaan mobiiliversiona blogi ei ole muuttunut banneria lukuunottamatta! Kiitos 🙂

Reply

love your look! but you dont wear a coat!?FF

Reply

Thanks FF! Yes of course, but a winter coat would have covered the look 😉

Reply

Uusi blogin ulkoasu näyttää tosi kivalta! Vanhassakaan ei mikään häirinnyt, mutta tää entistä selkeämpi layout kieltämättä antaa enemmän tilaa sun upeille kuville ja tuo ne oikeuksiinsa 🙂 Muutitko myös teksin fonttia? Jotenkin rauhallisempi nyt ja helpommin luettava? Voi olla, että muistan väärin. Eniten tykkään otsikon ja ylälinkkien siististä sommittelusta. Ei siis hullumpi muutos!

Reply

Kiitos kovasti Salla! Karsin vähän ylimääräistä tuolta oikealta, jotta blogi ei tunnu liian raskaalta ja kuvat pääsee tosissaan oikeuksiinsa! 🙂 Joo, muutin myös fonttia, joten kiva kuulla, että parempaan!

Reply

Hei!
Aivan ihana tuo hame. Katsoin sitä myös silloin Pernillen päällä ja suunnitelin jo tekeväni itse samanlaisen! Mitenköhän nuo koot menee siinä hameessa, kun omistan “ulkonevan” pyllyn, mahtaako edes L koko mennä päälle? Tai tuo vyötärö, onko normaalia pienempi? Kiitos jos viitsit vastata!
-Karoliina

Reply

Heippa!
Hame on kyllä todella kaunis. Itselläni on XS ja se istuu kuin hanska, mutta täytyy myöntää, että illallisen jälkeen oli aika tiukat paikat. Mekko on vyötäröltä todelle napakka ja materiaali ei anna yhtään periksi, joten kun illallinen oli saatu päätökseen niin vyötärön seudulla oli hiukan tiukat tunnelmat. Toisaalta mekko nousee aika ylös, joten tässä tapauksessa nostin sitä vielä vähän ylemmäs (onneksi se on myös pituudeltaan hyvä, eikä mikään vesiraja) ja se auttoi. Itselläni on tosi kapea vyötärö, joten sanoisin, että se on aika pientä kokoa. S koko olisi vyötäröltä ollut varmasti parempi, mutta sitten lantion ja takapuolen seudulta ei niin istuva. Sanoisin, että ota yksi koko normaalia isompi koska hame on tosissaan aika pientä mitoitusta! Toivottavasti tästä oli apua 🙂

Reply

Hyvältä näyttää – selkeä ja tyylikäs! 🙂

Reply

Kiitos kovasti palautteesta! 🙂

Reply

Näyttää hyvältä! Tykkään simppelistä ja yksinkertaisesta ulkoasusta 🙂 Ja laukku on ihana as always x

Reply

Kiitos paljon Hanna! 🙂

Reply

Mä tykkään! Sekä ulkoasusta että asusta! ^_^

Mulla on vähän samantyylinen hame Espritiltä hankittuna jo pari vuotta sitten, ja onhan se edelleen pätevä kaveri. Joskin melkein minimittainen, joten muu asustus on harkittava tarkoin… 🙂

Reply

Kiitos Elisa! 🙂 Niitä minimittaisia on paras käyttää talvella kun voi laittaa paksut sukkahousut alle. Silloin lyhyt mittakaan ei enää haittaa. Toki ilman sukkahousujakin on varmasti kaunis, mutta niinkuin sanoit, silloin muu asustus on mietittävä tarkoin! 🙂

Reply

Heippa,

Olen myös Nina’sin jonotuslistalla odottamassa omaa luggageani (mini mustana), mutta en usko että jaksan odotella tarpeeksi kauaa. Varaanko siis vaan lennot Pariisiin ja kokeilen onneani, vai voinko varmistaa jotenkin etukäteen, että saan reissusta laukun itsellesi? Kaupan oma jonolista? Soittelemalla myymälöihin? Miten tämä pitäisi oikein hoitaan?! 😀 Kiitos jos ehdit vinkkaamaan vähän tietoa asiasta… (tai vaikka vaan aavistuksiakin)

Kiitos ihanasta blogista 🙂

-Anne

Reply

Heippa Anne,

Hih mä sanon, että lennä tänne 😉 Saat laukun lisäksi loman Pariisissa! No mutta tosissaan, uskoisin, että löydät sen täältä helposti. Ainakin aamulla liikkeiden avauduttua on hyvä mennä kyselemään. Kerran kyselin liikkeestä yhden laukun perään ja myyjä tarkisti kaikki Pariisin liikkeet (ja lopulta koko Ranskan liikkeet) läpi yrittäessään etsiä sitä. Uskon siis, että jos menet yhteen liikkeeseen ja siellä ei olisi niin he kyllä selvittävät mistä se löytyisi. Olen kyllä kerran myös soittanut heille ja silloin sieltä sanotiin, että puhelimessa he eivät voi kertoa varastotilannetta tai saatavuutta. En tiedä onko käytäntö nyt muuttunut!

Jonotuslistaa kyseiselle laukulle ei ole, eli kun löydät sen liikkeestä niin se on vapaata riistaa! 😉 Alexa (Cosmosta) oli Pariisissa tammikuussa ja löysi kaksi Célinen laukkua josta oli etukäteen haaveillut. Laukkuja on siis saatavilla ja uskoisin, että löytäisit Luggagen täältä helpolla. Myös Strictly Stylen Hanna taisi löytää omansa täältä viime vuoden lopulla jos oikein muistan? Taisi olla joko Lafayetten tai Printempsin myymälä, joten sinne kannattaa iskeä heti aamulla.

Toivottavasti tästä oli apua ja kerro sitten mihin päätökseen tulit! 🙂

Reply

Oli oikein paljon apua, suuret kiitokset! Soitin vielä Ranskan asiakaspalveluun ja kysyin tuota, että luovuttavatko he mitään tietoja puhelimitse koskien saldotilannetta ja eivät luovuta. Ihan vaan jos joku muukin miettii samaa. 🙂 Mutta tosiaan paikanpäällä varmasti sitten avustetaan, jos ei liikkeestä löydy (ainakin näin toivon). Pariisi on ihana ja kyllähän ne lennot on buukattava kunhan säästötavoite on täynnä!

Reply

Kiitos Anne kun kerroit täällä vielä tuosta puhelinkyselystä! Harmi, että sitä kautta ei saa mitään tietoa :/ Mutta uskon tosissaan, että liikkeessä saa sitten myyjistä enemmän irti! 🙂

Reply

Hyvältä näyttää tämä uusi, selkeämpi ulkoasu! 🙂 Ja tietenkin hyvältä näyttää myös asusi, jälleen täys kymppi.

Reply

Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät! 🙂

Reply

Uusi ulkoasu on ihanan selkeä, tykkään tykkään!! Varsinkin bannerista tykkään sen minimalistisuuden vuoksi! Myös asusi on jälleen ihana 🙂 hame on tosi kaunis päällä.

Reply

Kiitos paljon Hanna! 🙂 Mä tykkään myös tuosta super simppelistä bannerista. Kuvastaa ehkä sitä omaa tyyliäni hyvin! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *