A few weeks ago Vogue Paris organised a shopping night at Printemps. I passed by and took a look at the new Spring collections. Everything was beautiful, but I was happy just looking. Did any of you visit the event? Did you find anything? 🙂 Have a great weekend!

Vogue oli järjestänyt Printemps tavarataloon ostosillan pari viikkoa sitten ja kävin siellä kääntymässä. Illan aikana sai -20% alennusta muodista ja kengistä. Kuhina kävikin ja tarjoilu pelasi. Itse tyydyin ihastelemaan kevään uusia valikoimia. Täytyy kyllä sanoa, että tällä hetkellä on jotenkin vapauttavaa kun osaa pelkästään katsella ja ihastella ilman sitä tunnetta, että “pakko saada”-jotain. Tuntuu, että harvemmin sitä enää edes löytää mitään mikä kolahtaisi heti. Nykyään mietin myös entistä tarkemmin niitä hankintoja koska materian haaliminen ahdistaa usein enemmän kun mitään muuta ja etenkin silloin kun siitä ostoksesta ei ole täysin varma. 

Onko siellä ruudun toisella puolella muita ketä liiallinen kulutuskulttuuri ahdistaa? Moni teistä myös tietää, että itse pyrin siihen, että jos jotain uutta tulee hankittua niin vanhasta täytyy luopua. Tällä systeemillä vaatevarasto ei ikinä pääse liian suureksi mikä taas helpottaa (ainakin itselläni) sitä pukeutumista.  

P.S. Kiitos kaikille teidän stressi kokemuksista tuohon edelliseen postaukseen! Stresssaaminen taitaa olla monelle aika yleinen riesa. Voi kun sitä oppisi olla murehtimatta turhista ja stressaamatta liikaa asioista! Ehkä iän mukana sekin vähentyisi…se jää nähtäväksi 🙂 Mutta paljon tsemppiä sinne muille stressaajille ja pyhitetään tämä viikonloppu stressivapaalle olemiselle!