Trench & jeans / Zara (Trench here)
Shirt / Stella McCartney
Boots / H&M
Sunnies / Céline
Necklace / Dinh Van
Yesterday morning was the Chanel show at Grand Palais and it was a great opportunity to take some street style pictures again. You’ll see some of my favorite looks in tomorrow’s post! Oh and what a crazy prop Karl Lagerfeld had come up with for the show…a Chanel supermarket! I wouldn’t mind doing my grocery shopping there 😉  The look I wore was super relaxed and it was my first outing with the flowy trench coat. I just love it!
Eilen aamulla oli Chanelin näytös Grand Palaisissa ja se oli loistava paikka kuvata taas Pariisin katutyylejä. Näette niistä parhaat palat huomisen postauksessa! Ja kuulitte varmaan jo minkä lavastuksen herra Lagerfeld oli tällä kertaa valinnut? Chanel supermarket oli loihdittu Grand Palaisin sisälle jossa mallit työnsivät ostokärryjään ja kävelivät ostoskorit käsissä. Hih, aika hauska idea! Oma lookini eilen koostui klassisista vaatekappaleista ja tämä rennompi trenssi oli ensimmäistä kertaa päällä. Trenssi hullu kun olen niin ihastuin tähänkin malliin palavasti! Mitä siellä tykätään asusta?

You May Also Like

8 comments

Reply

Tosi tyylikäs asu ja ihana pariisilainen tausta! 🙂 toi rennompi trenssi näyttää yllättävän kivalta itseasiassa! Ite oon niin klassisten “jäykkien” trenssien uskollinen kannattaja, että ihan heti en itselleni usko tuon päätyvän, mutta sun päällä tosi kiva!

Reply

Kiitos Hanna! 🙂 Sain vaihteeksi poikaystävän mukaan, joten kuvat saatiin otettua muualla kun kiireessä kotikulmilla. Toi trenssi on muuten myös ihan super mukava päällä! Ja menee vielä pitkälle kevääseen sillä se on aika ohut. Suomen kesään siis oikein sopiva! 😉

Reply

Upea trenssi ja juuri sinun näköinen! Kauniit maisemat. On niin ikävä Pariisia. Pakko tulla käymään keväällä.

Reply

Kiitos Bambi! Tuo trenssi oli just sellainen vaate, joka kolahti ja kovaa. Tänään täällä on ollut ihan huippu ilma ja luonnosta näkee, että kevät on jo pitkällä! 🙂 Tervetuloa siis!

Reply

Ihanan tyylikäs ja huoliteltu, mutta kuitenkin rento asu! Eikä tuossa miljöössäkään ole valittamista – miksei meikäläisen asukuvissa voisi olla Eiffeliä taustalla.. 😉 On kyllä jo niin hirmuinen ikävä Pariisiin, toivottavasti sinne pääsisi taas pian!

Reply

Kiitos Jonna! Hih, harvemmin se Eiffel omienkaan asukuvien taustana on, mutta ainakin tuohon sillalle pääsee jos siltä tuntuu…poikaystävän raahaaminen sinne kuvaajan roolissa onkin sitten se hankalampi osuus 😉 Täällä on aikainen kevät ja super kaunista, eli tänne vaan!

Reply

oot kyllä semmonen maailman luokan tyylitaituri & kaunotar ! 🙂

Reply

En nyt sentään, mutta ihana olet Siiri! 🙂 Kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *