February passed in a second and now we are already in March. As Spring is my favorite season, I’m getting really excited for the weeks ahead. Which is your favorite look from last month?

Helmikuu pyyhälsi ohi vauhdilla ja nyt eletään jo maaliskuuta. Kevät on lempivuodenaikani, joten innolla odotan tulevia viikkoja. Palataan kuitenkin vielä hetkeksi helmikuulle näiden asujen muodossa. Mikä näistä kolahti teihin parhaiten?

You May Also Like

9 comments

Reply

Hei Sofia, minun mielestä tuo jossa sulla on lenkkarit on paras; kivan rento ja kuitenkin tyylikäs kokonaisuus. Samoin nuo ylipolven saappaat sopivat tyyliisi loistavasti. Mukavaa kevättä sinne Pariisiin 🙂 t.Tiina

Reply

Hei Tiiina! Kiitos mielipiteestä, on aina mukava kuulla mitkä asut teihin uppoaa parhaiten. 🙂 Ja tiedätkö, tuo lenkkari asu taisi olla yksi omistakin lemppareistani koska siinä oli niin mukava olla ja liikkua. Saa nähdä maistuuko korot enää kohta ollenkaan 😉

Kiitos ja hyvää kevättä myös sinne!

Reply

Leveälahkeiset farkut ja koko asu erottuvat edukseen kuvakollaasista 🙂 Pillit ovat olleet “in” niin kauan (itsellänikin edelleen käytössä), että odotan jo uusia tuulia housumuotiin..

Reply

Leveälahkeiset farkut on siitä hankalat, että ne tarvitsee korot parikseen ollakseen kaikista imartelevimmat. Siksi niitä tulee harvemmin käytettyä! 🙂 Pillit on edelleen mun suosikit, mutta renommat boyfriendit on ihan loistavat, vaikkakin omissani on myös kapea lahje…

Reply

Heippa! Ystäväni suositteli blogiasi ja muutaman visiitin jälkeen voin sanoa, että tykkään kyllä todella paljon tyylistäsi. Suurta plussaa on myös Pariisin hengittäminen kuvien kautta 🙂 Itse asun Euroopan ulkopuolella ja vaatteistasi huokuu sekä pariisilais- että skandivaikutteet ja se tuntuu kivalta.

Mun mielestä asu 3 oli simppelin siisti. Hyvin istuvilla ja laadukkailla vaatteilla tuntuu olevan tuo vaikutus, effortless chic! Jotenkin harmaa väri tulee tuossa asussa kauniisti esille. Kaikki asut olivat tyylikkäitä, mutta vielä nostaisin sieltä numerot 6 ja 8, ja nuo ylipolven saappaat ovat ihanat.

Reply

Heippa!

Täytyy sanoa, että sun kommentin luettua tulin niin hyvälle tuulelle, eli kiitos siitä! 🙂 Aina yhtä mukava kuulla teiltä palautetta koska se oikeesti merkitsee paljon ja vielä näin mukava palaute saa kyllä hymyn huulille! Kiitos!

Toivottavasti törmäillään täällä kommenttiboksin puolella vielä useasti! Ihanaa kevään odotusta 🙂

Reply

Ihana kuulla! Ja tottahan se on, ettei blogia ole järkeä pitää, jos ei ole lukijoita ja sitä kanssakäymistä.

Yritetään törmäillä! 🙂 (Tosin meillä Buenos Airesissa on kesä nyt loppumassa ja syksy alkamassa)

Reply

Heippa,

Mä ihastuin tuohon kuvaan 2, missä sulla on harmaa karvaliivi. Mistähän olet sen hankkinut? Ihana!

-Tiia

Reply

Heippa Tiia! Löysin sen ebaystä laittamalla hakukenttään “grey fur vest”. Kokeile jos sillä tärppää! Jos ei niin laita mulle mailia ja etsin myyjän tarkat tiedot! 🙂 hyvää viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *