This building covered by this beautiful climbing flower is  a reason enough to love Paris!

By the way, my boyfriend bought a pair of A.P.C. jeans as he’s heard many good things about them. I’m thinking if I should try the women’s jeans one day. Any of you own a pair? Have a relaxing weekend!

Kerroin teille, että itselläni on aikamoinen viha-rakkaussuhde Pariisiin. Sanomattakin taitaa olla selvää, että näin kauniina kevät päivänä ei voi olla muuta kuin onnellinen siitä, että asuu täällä. Meidän kulmilla on kaunis rakennus, jonka reunustaa kiipeää kaunis kukkaköynnös (mikäköhän kukka tämä on?). Olen aina ihaillut sitä ja nyt kukat on taas täydessä kukoistuksessaan. Kävi myös tuuri sillä sisäpihan portti oli auki ja näky sisälle oli ihan lumoava. Kukat tekevät ns. katon sisäpihalle ja näky oli aivan huikean kaunis. Teki mieli raahata kotoa tuoli ja tulla nauttimaan tästä kukkaloistosta rosé lasin kera. Mitäköhän talon asukkaat siitä tuumaisivat? 😉 Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

P.S. Poikaystäväni osti A.P.C.:n farkut kuultuaan niistä paljon hyvää ystäviltään. Onko teillä kokemuksia kyseisen merkin farkuista? Täytyy itsekin käydä kokeilemassa niitä!