This building covered by this beautiful climbing flower is  a reason enough to love Paris!

By the way, my boyfriend bought a pair of A.P.C. jeans as he’s heard many good things about them. I’m thinking if I should try the women’s jeans one day. Any of you own a pair? Have a relaxing weekend!

Kerroin teille, että itselläni on aikamoinen viha-rakkaussuhde Pariisiin. Sanomattakin taitaa olla selvää, että näin kauniina kevät päivänä ei voi olla muuta kuin onnellinen siitä, että asuu täällä. Meidän kulmilla on kaunis rakennus, jonka reunustaa kiipeää kaunis kukkaköynnös (mikäköhän kukka tämä on?). Olen aina ihaillut sitä ja nyt kukat on taas täydessä kukoistuksessaan. Kävi myös tuuri sillä sisäpihan portti oli auki ja näky sisälle oli ihan lumoava. Kukat tekevät ns. katon sisäpihalle ja näky oli aivan huikean kaunis. Teki mieli raahata kotoa tuoli ja tulla nauttimaan tästä kukkaloistosta rosé lasin kera. Mitäköhän talon asukkaat siitä tuumaisivat? 😉 Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

P.S. Poikaystäväni osti A.P.C.:n farkut kuultuaan niistä paljon hyvää ystäviltään. Onko teillä kokemuksia kyseisen merkin farkuista? Täytyy itsekin käydä kokeilemassa niitä!

You May Also Like

9 comments

Reply

Moi, tuon kasvin nimi on wisteria:) On yleinen näillä leveysasteilla, koska kasvaa nopeasti ja on näyttävä. Olen tulossa kaverini kanssa viettämään naisten viikonloppua Pariisiin. Tuleeko sulle spontaanisti joitakin kivoja ravintoloita tai muita baareja etc. mieleen jotka ovat Eiffel-tornin läheisyydessä? Kiitos jo etukäteen:) Riitta

Reply

Heippa! Kiitos tuosta nimestä 🙂 Ihan hurjan kaunis!

Kirjoitin hiljattain Pariisin lempiravintoloistani ja kaksi niistä sijaitsee Eiffelin läheisyydessä: http://www.styleplaza.blogspot.fr/2014/02/my-favourite-restaurants-in-paris.html Thoumieux ja Les Cocottes de Christian Constant.

Baareissa en ole seiskassa ollut, mutta yksi kiva näköala drinkkipaikka josta kaunis näkymä on 43 Up On The Roof: http://www.styleplaza.blogspot.fr/2013/10/43-up-on-roof.html (tänne pitää varata paikat!).

Jos oikein muistan, Jepsukka ( http://www.lily.fi/blogit/jepsukka) asui viime vuonna seiskassa, joten häneltä voisi irrota enemmän vinkkejä baarien ja ravintoloiden suhteen sillä alueella! 🙂

Ihanaa naisten viikonloppua teille!

Reply

Heippa Elina! Painoin vahingossa “delete” -nappia sun kommentin kohdalla epähuomiossa ja nyt kommentti katosi johonkin avaruuteen.

Joo, sun olisi kannattanut tulla poikaystäväsi mukaan koska ainakin täällä Pariisissa on upeet ilmat nyt koko viikonlopun! Toivotaan, että siellä Suomessakin lämpenisi nyt oikein kunnolla. Tullaan nimittäin poikaystävän kanssa kuun vaihteessa käymään siellä, joten olis kiva jos ei tarvisi ottaa toppatakkeja mukaan…;) Hyvät viikonloput!

Reply

Oi miten ihanan näköistä, kelpaisi mullekin tommoset kotikulmat. Nuo vanhat kauniit rakennukset on kyllä jotain mistä Pariisissa ei vaan voi olla pitämättä ja nuo kukat vielä lisäksi.. 🙂

Reply

Pariisissa on kyllä hyvät puolensa! Etenkin näin keväällä kun kaikki kaunis korostuu entisestään! 🙂 Ja älä…olisin voinut jäädä tuijottamaan tuota sisäpihaa pitkäksikin aikaa, hih! Hyvät viikonloput 🙂

Reply

Tulin vastikään viikon reissulta Pariisista ja joka kerta vaan löydän uusia juttuja, joista pidän siinä kaupungissa. Olen lomaillut Pariisissa useampaan otteeseen, ja vaikka joku joskus ihmettelee, miten aina haluan samaan paikkaan, niin oon varma, että oon jossain entisessä elämässä ollut pariisilainen, kun koen sellaista yhteenkuuluvuutta sen kaupungin kanssa. 🙂 Tosin rakkauden tunteet saattais laimentua, jos asuisin Pariisissa, tiedän senkin. 🙂

Olen muuten se lukija, joka pyyteli asukuvia pakkaamisen ja vaatevalintojen avuksi. Ei haittaa ollenkaan, ettei niitä sitten Suomen-visiitin vuoksi pystynyt postailemaan, koska en kuitenkaan ois tajunnut ja uskaltanut ottaa tarpeeksi kevyitä vaatteita, niin yllättävän lämpimät säät osui meidän reissun ajalle. 🙂

Reply

Pariisi on vielä niin monipuolinen, että täältä löytyy aina jotain uutta. Itse olen asunut täällä 1,5 vuotta ja vielä on niin paljon näkemättä ja kokematta! Eli ymmärrän kyllä teitä jotka olette useamman kerran lomaillut täällä 🙂

Ihanaa, että saitte nauttia lämmöstä! Aika hurjaa miten nopeasti lämpötila kohosi ja näin aikaisin, mutta en valita 😉 Hyvää viikonloppua!

Reply

Tämä köynnöskasvi on glycine ranskaksi ja suomeksi glysiini tai jo edellämainittu westeria.Se on maino,kun siihen tulee kukat ensiksi ja sitten vasta lehdet.Sitä on myös valkoisena ja se tuoksuu ihanalle.Sitä käytetään pergolan kattona (itselläni on),ainoa harmi on,että se pudottaa lehtensä talvella,joten kova homma ne laasta pois,mutta se on sen arvoinen kukkiensa takia ja antaa kivasti varjoa terassille.Naapurit olisivat varmaan olleet iloisia,jos olisivat saaneet noin kauniin tytöt terassilleen.
Sinulla on ihana blogi,luen sitä usein,mutta en ole tainnut kommentoida,kun olen vähän vanhempaa sukupolvea kuin sinä.Terveisiä täältä Ranskan Lyonin seudulta ja jatka samaan tapaan.Merci!

Reply

Kiitos lisätiedosta! Tämä köynnöskasvi on kyllä upein mitä olen ikinä nähnyt. Valkoisena varmasti myös hyvin kaunis! Sait mut myös haaveilemaan omasta pihasta/parvekkeesta jonne voisin sen istuttaa 🙂 Ehkä vielä joku päivä!

Hih, voi kun ihanasti sanottu! Kiitos muutenkin mieltä lämmittävästä kommentista. Piristit tätä sunnuntai iltaa paljonkin, joten kiitos kun kommentoit. Ja ihanaa tietää teistä lukijoista edes hitusen enemmän, joten paljon terveisiä sinne Lyonin seudulle! Kaupunki/lähiympäristö jossa en ole ikinä ollut, mutta ehdottomasti haavelistalla. Kuulemisiin ja rentouttavaa loppuiltaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *