Knit / Cashmere Polo Club
Jeans / Zara
Espadrilles / Chanel
Bag & Sunnies / Céline
Bracelets / Saint Laurent, & Other Stories

Kerroin teille täällä himostani löytää valkoiset rennot farkut kesäksi. Löysinkin Zarasta juuri sellaiset mitkä halusin, mutta niissä tilaamissani oli likatahroja, joten jouduin ne palauttamaan. Löysin liikkeestä kuitenkin puhtaan parin joka lähti mukaan samantien. Farkkuja on tullut jo käytettyä (kiitos Pariisin kesäisen ilman) ja ne on malliltaan juuri tarpeeksi rennot. Myös pätkäistyt lahkeet on mieluisat. Näiden jälkeen tuntuu vähintäänkin ahdistavalta vetäistä tiukat pillit jalkaan, niin mukavat nämä on…:)

Jatketaan ensi viikolla, sillä nyt vietän muutaman “blogi vapaan” Pääsiäisen kunniaksi. Me jäädään Pariisiin ja ollaan suunniteltu jo ainakin yhdelle päivälle picnic ja lauantaille illallista ystävien kanssa. Täällä pelkästään maanantai on pyhäpäivä, joten huominen kuluu vielä normaalisti. Viikponlopuksi ennustettiin kylläkin sadetta, joten saa nähdä jos päästään toteuttamaan ihan kaikkia suunnitelmia (niin tyypillistä, että täällä on ihanat ilmat monta viikkoa putkeen ja sitten kun ihmisillä on lomaa niin tulee vettä). Suomessa lämpötilat näyttäisi kohoavan aika mukaviin lukemiin, joten nauttikaa ihanasta ilmasta! Hyvää Pääsiäistä kaikille!

Here they are; the white boyfriend jeans I told you about. Perfect for summer and this sunny Paris weather! I’m going to have a few blog free days for Easter so I’ll be back with new posts next week! 🙂 Happy Easter holiday everyone!