Clogs / Sandgrens (here) *
Trench / Zara
T-shirt / COS
Jeans / Current/Elliott
Bag / Céline
Necklace / Dinh Van

Sandgrensiltä otettiin yhteyttä ja kyseltiin jos olisin halukas valitsemaan yhdet kengät heidän kattavasta valikoimastaan. Alkuun ajattelin, että puukengät ei ole sitä ominta tyyliäni, mutta vähän aikaa mietittyäni lämpesinkin ajatukselle ja laitoin tilaukseen nämä korolliset Maya clogsit. Tänä vuonna puukenkiä löytyy niin Chanelin kuin Louis Vuittoninkin mallistoista, mutta näissä käsintehdyissä ruotsalaisissa puukengissä on jotain sellaista vanhanajan aitoa skandinaavista fiilistä, joka vetoaa ainakin muhun.

Sandgrensin kaikki kengät tehdään siis käsityönä Ruotsissa ja merkki on perustettu jo vuonna 1846. Pitkä historia ja ammattitaito siis taustalla. Merkiltä löytyy monia värikkäitä sandaaleita, talvisaappaita sekä näitä perinteisempiä clogseja. Valinnanvaraa siis riittää!

Mitä mieltä te olette puukengistä? Varmasti jakaa mielipiteet aika rajusti! 🙂

Sandgrens offered me a chance to try their clogs and I took on their offer. In all honesty I wasn’t sure at first if they would fit my style, but after thinking about it for a while, I really started liking them. This season clogs are a hit and even Chanel and Louis Vuitton offer their own versions. I personally think these Sandgren’s originals are much more cooler, because of the history of the company. They have been making clogs in Sweden since 1846, so they really know what they are doing. I can also verify that they are super comfortable on! You wouldn’t think that, but they are.

So what do you think of clogs? Are you into them or think they are a fashion fail?

*Saatu blogin kautta.

You May Also Like

10 comments

Reply

Voi mikä ihanan kaunis kokonaisuus! Takki on aivan ihana ja nuo kengät niin kauniit!

Reply

Kiitos Dahlia! Kiva, että tykkäät! Kengät on kyllä vähän yllättävät (ainakin omissa jaloissa), mutta tykkään 🙂

Reply

Kokonaisuus on upea ja tyylikäs! Oma asuni oli tänään hyvinkin samanlainen: vaalee trenssi, siniset farkut, vaalee paita, musta nahkalaukku ja mustat nilkkurit 🙂 oon noita kenkiä ihaillut joskus ennenkin muualla, ne on kyllä tosi kivat!

Reply

Kiitos Hanna! 🙂 Peruskauraa, mutta se kun toimii päivästä toiseen!

Reply

Tykkään!! Puukengät ottaisin mielelläni kesäkengiksi 🙂

Reply

Kiitos Elina! 🙂 Kesäksi ne onkin just parhaimmat! Farkkushortsien kanssa esimerkiksi aika täydelliset…ah, nyt sitä kesää vaan odottelemaan! 🙂

Reply

Minä hankin puukengät niiden edellisessä aallossa c. 2010, punaiset Swedish Hasbeensit. Tänä kesänä voisikin jatkaa kloputtelua – kiitos inspiraatiosta!

Reply

Punaiset on varmasti aika ihanat! Harmi kun olen niin nössö värien kanssa ja taas menin valitsemaan mustat…;) Täytyy siis tyytyä ihastelemaan niitä sun jaloissa!

Reply

Nuo puukengät yllätti mut kyllä ihan täysin, toimii loistavasti. Tosi kiva kokonaisuus. Ja kyllähän täällä alkaa jo luonto vihertämään ja näyttämään oikein keväiseltä. Hyvää vappua molemmille! 🙂

Reply

Niin ne yllätti vähän mutkin! 😉 Loppukevät on kyllä Suomessa niin kaunista aikaa, että ihana tulla. Vaikkakin ilmojen puolesta olisi voinut käydä parempi tuuri! Kiitos Noora ja samaa sinne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *