Tässä on Andiatan syksymalliston lempituotteeni – lampaankarvakauluksinen villakangastakki. Tämä Kailynne takki on niin upea, että ei ihmekään, että olen kuolannut sitä ensi näkemästäni asti…eli jo kuukausitolkulla. Nyt parin viikon sisään se pitäisi vihdoin saapua varastoon ja siitä eteenpäin myymälöihin. Itse rakastuin tähän mustaan (yllätys, yllätys), mutta beigenäkin tämä on kaunis. Jalassa on tutut ja turvalliset Dania-housut ja nämä ovat monen Andiata-asiakkaan suosikit. Joustava materiaali ja täydellinen istuvuus tekevät näistä samaan aikaan mukavimmat sekä tyylikkäimmät housut kaapissani. Näitä kannattaa ehdottomasti testata!

Eilen oli kunnon hemmottelupäivä, sillä kävin Natural Goods Companyn hoitolassa Essen kasvohoidossa yhteistyön tiimoilta. Pakko sanoa, että en ole ikinä kokenut niin rentouttavaa hoitoa, kuin Essen Signature-hoito. Ihan mieletön kokemus ja sieltä lähtiessä tuntui kuin olisin ollut viikon lomalla. Hoidossa käsiteltiin lähes koko kroppa, eli hoito on paljon muutakin kuin vain normaali kasvohoito. Suuret suositukset siis kyseiselle paikalle ja hoidolle.

Nyt kohti keskiviikkoa, eli ihanaa päivää kaikille!

 

This coat is my absolute favorite from the FW17 collection. The lamb fur collar combined with wool gives a perfect luxurious combo. I have been drooling over this coat for months now, so I’m happy it’s soon in stores. It also comes in beige and that one is gorgeous as well, but you know me, I always go for the black outfits, heh. These Dania trousers are also another favorite of mine and they really are the perfect black pants.

Have a good Wednesday everyone!

 

Photos/Thomas D.

*Postaus yhteistyössä Andiatan kanssa

Coat / coming soon

Trousers / here

Cashmere knit / similar here

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

10 comments

Reply

You are looking astonishing here! Wow, that fur coat is major one!

https://lartoffashion.com/style-granny-shoes/

Reply

Thanks dear and yes, this coat is amazing! <3

Reply

Aivan upeat kuvat ja tuo takki aiheutti kyllä sydämmentykytyksiä! Niin kaunis…osaatko sanoa tarkemmin milloin se löytyy Andiatalta?

Reply

Moikka! Sen pitäisi saapua ensi viikolla, mutta en ole varma milloin se näkyy myymälöissä 🙂 Suosittelen soittamaan Andiatan lippulaivamyymälään ja esim. jättämään varauksen, jolloin saat viestiä heti kun takki on saapunut!

Reply

WOW (muu sana ei pysty nyt kuvailemaan)

Reply

Kiitos ihana! <3

Reply

Ihania vaatteita tämän viikon postaukset täynnä! Minulla on omassa blogissani nyt käynnissä Tunnetilan muotiviikko, ja juuri tänään on vuorossa Andiatan ihastuttavat syksy-uutuudet! Hauska sattuma! 🙂

Reply

Kiitos Nina ja ihanan postauksen olit tehnyt! 🙂 Ajankohta näille postauksilla on ainakin mitä mainioin, sillä tässä karvatakissakaan ei todellakaan tullut liian kuuma kuvatessa 😀

Reply

Heips! Saanko kysyä minkä kokoinen sinulla on tuo Clóen laukku? 🙂

Reply

Heippa Niina! Kyseessä on se pienin koko, eli mini 🙂
Tästä pääset vanhempaan postaukseen laukusta:

https://www.style-plaza.com/2016/10/that-chloe-bag.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *