Célinen Trapeze on nyt ollut sen aikaa käytössä, että uskallan kertoa muutamia käyttökokemuksia. Kyseessä on siis se isompi koko ja alkuun arkailin, että onkohan se liiankin iso. Huomasin kuitenkin käytössä, että se on omiin tarpeisiini juurikin täydellinen. Laukku mahtuu myös olalle (siksi tässä isommassa ei ole sitä erillistä olkahihnaa) koska kahva on sen verran pidempi.

Lukkosysteemi laukun etuosassa on kyllä hitusen hankalampi ja jos laukussa on paljon tavaraa niin silloin avaaminen ei ole ihan helpoimmasta päästä. Laukun takana on kuitenkin iso vetoketjullinen lokero, joka pelastaa tilanteen sillä sinne saa kännykän, lompakon ja kaikki muut tarpeelliset jutut. Näin laukkua ei tarvitse olla koko ajan avaamassa.

Laukun sisällä on muutamia lokeroita mihin pikku jutut saa paremmin jemmaan. Laukku on itsessään niin tilava, että muuten niitä pienempiä juttuja voisi olla vaikeampi kaivaa sieltä pohjalta. Kaiken kaikkiaan on ollut tosi tyytyväinen tähän laukkuun ja voin suositella sitä muillekin! Haaveissa on vielä joku päivä hankkia se pienempi versio täysin mustana, mutta sen aika on sitten joskus…

Löytyykö teiltä Trapeze ja oletteko ollut tyytyväisiä omaanne?

I just love my new Céline Trapeze! It’s a great everyday bag and fits everything I could need.