Shirt, Jeans, Heels  / Zara
Bag / Céline
Necklace / H&M

Huhuu, löytyyköhän sieltä ruudun toiselta puolelta ketään vai onkohan kaikki nauttimassa näistä upeista ilmoista? 🙂 Ihanaa muuten, että Pariisissa ja ainakin Etelä-Suomessa on tällä hetkellä samat mielettömät lämpötilat! Nyt voin hyvällä omalla tunnolla nauttia täällä kun tiedän, että Suomessakin saadaan nauttia näistä ilmoista! Seuraaviksi päiviksi tänne on tosin luvattua ukkosta ja sadekuuroja, mutta lämpötilat ei onneksi tipu liikaa.

Eilen me nautittiin hyvien ystävien kanssa rennosta ja kuumasta sunnuntaista ihanalla terassilla ja Instan puolelta löytyykin muutamia kuvia tästä päivästä. Vitsit miten ihanaa olikaan olla liikenteessä ilman takkia ja pitää korkkareita ilman, että jalat paleltuvat!

Kesän tulen viettämään suurimmaksi osaksi Suomessa, joten viime reissulla vein suurimman osan kesävaatteista vanhemmilleni. Ei ehkä kovin fiksu päätös, sillä nyt olen täällä ja todella kaipaisin näitä vaatteita! Tämä on se “ongelma” kun asuu kahden maan välillä! 😉 Onneksi poikaystävän kaapista löytyy monia kauluspaitoja ja ne onkin niitä mukavampia vaatteita helteisellä ilmalla.

Kuulemisiin ja nautitaanhan nyt kesästä! 🙂

I’m wondering if anyone is actually here anymore now that the weather is so amazing! I can’t blame you if you’re enjoying the heat outside rather than browsing blogs 😉 At least in Paris the temperatures are reaching +26 degrees today, which is why I just came to say a quick hello, post my outfit of the weekend and head straight back outside! 🙂 Later!