Shirt, Jeans, Heels  / Zara
Bag / Céline
Necklace / H&M

Huhuu, löytyyköhän sieltä ruudun toiselta puolelta ketään vai onkohan kaikki nauttimassa näistä upeista ilmoista? 🙂 Ihanaa muuten, että Pariisissa ja ainakin Etelä-Suomessa on tällä hetkellä samat mielettömät lämpötilat! Nyt voin hyvällä omalla tunnolla nauttia täällä kun tiedän, että Suomessakin saadaan nauttia näistä ilmoista! Seuraaviksi päiviksi tänne on tosin luvattua ukkosta ja sadekuuroja, mutta lämpötilat ei onneksi tipu liikaa.

Eilen me nautittiin hyvien ystävien kanssa rennosta ja kuumasta sunnuntaista ihanalla terassilla ja Instan puolelta löytyykin muutamia kuvia tästä päivästä. Vitsit miten ihanaa olikaan olla liikenteessä ilman takkia ja pitää korkkareita ilman, että jalat paleltuvat!

Kesän tulen viettämään suurimmaksi osaksi Suomessa, joten viime reissulla vein suurimman osan kesävaatteista vanhemmilleni. Ei ehkä kovin fiksu päätös, sillä nyt olen täällä ja todella kaipaisin näitä vaatteita! Tämä on se “ongelma” kun asuu kahden maan välillä! 😉 Onneksi poikaystävän kaapista löytyy monia kauluspaitoja ja ne onkin niitä mukavampia vaatteita helteisellä ilmalla.

Kuulemisiin ja nautitaanhan nyt kesästä! 🙂

I’m wondering if anyone is actually here anymore now that the weather is so amazing! I can’t blame you if you’re enjoying the heat outside rather than browsing blogs 😉 At least in Paris the temperatures are reaching +26 degrees today, which is why I just came to say a quick hello, post my outfit of the weekend and head straight back outside! 🙂 Later!

You May Also Like

12 comments

Reply

We’ve been having an amazing weather in Helsinki, finaly ditched the coat and jacket!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Oh, that’s so nice! It’s amazing how fast the weather can change…

Reply

Aivan ihanat kengät!! Tosiaan täällä Helsingissä on upeat ilmat, jee. Melkeen liian kuumat säät koulussa istumiseen ja bussilla matkaamiseen, mutta ei saisi valittaa. Tännekin on luvattu illaksi ja yöksi yli 4cm rakeita, ukkosta ja jopa tornadoja? Toivottavasti ei toteudu yhtä pahoina kuin ennustuksissa 🙂 Ihanaa viikonalkua!

Reply

Juttelin just äidin kanssa joka oli landella ja mittari oli näyttänyt +27 iltapäivällä…! Huh, siellä on jopa lämpimämpää kuin täällä 🙂 Tosin ymmärrän, että jos pitää olla sisätiloissa niin luonnollisesti ei ehkä kovin mukavaa. Onneksi kesälomat alkaa pian ainakin koululaisille 🙂 Apua, noi rakeet ja ukkoset kuullostaa aika hurjilta! Kiitos Hanna ja samaa sinne!

Reply

Odotinkin jo kovasti tuon laukun näkymistä asukuvissa! Ihanan simppeli asu, ja tuo laukku tuo kivan säväyksen väriensä puolesta. 🙂

Reply

Kiitos Noora! 🙂 Laukku sopii kyllä väristykseltään lähes kaiken kanssa, joten helppo yhdistettävä!

Reply

Niin upeana jälleen!! Terkuin sama vanha Elina, mutta uudesta osoitteesta 🙂

Place for Dreams

Reply

Kiitos Elina! 🙂 Nyt mun pitääkin muistaa vaihtaa sun osoite! Jos parin päivän päästä näet vielä sun vanhan osoitteen niin muistutahan? 😉

Reply

Voi ihanuus mikä kokonaisuus ja mitkä valtavan ihanat kengät!

Reply

Kiitos kovasti Dahlia! 🙂 Kengät on kyllä upeat, mutta ei mitkään maailman mukavimmat yli 10 cm koron kanssa 😉

Reply

No pitihän sitä asua tulla stalkkaamaan tänne bloginkin puolelle! 😉 Pitäydyn sanoissani.
Tuo laukku on myös ihan liian kiva. Huutaa nimeäni ja houkuttelee tyhjentämään säästötilin..

Reply

Hih, olet kyllä ihana! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *