Skirt / H&M (here)
T-shirt / Brian Lichtenberg
Heels / Zara
Bag / Miu Miu

Mä olen usein sitä mieltä, että kannattaa käytttää vaatteita jotka tuo ne kropan omat hyvät puolet esiin (vaikka aina en itsekään noudata tätä sääntöä). Meillä jokaisella niitä on. Mä itse olen aina ollut erittäin hoikka (saanut kuulla siitä koko ikäni huoh) ja aina haaveillut lisäkiloista ja niistä naisellisista muodoista. Fakta kuitenkin on, että mun kroppa on mitä on eikä se siitä ainakaan tähän mennessä ole kovasti muuttunut. Liikunnalla saisin varmasti enemmän massaa, mutta odotan edelleen, että se urheilukärpänen purisi…;) Olen myös vihdoin ymmärtänyt iloita tästä omasta kropasta ja se on ehkä se vaikein osuus oli sitten minkä kokoinen tahansa! Onneksi kuitenkin vaatteilla saa vähän fuskattua ja luotua kurveja mitä ei välttämättä todellisuudessa omasta kropasta löytyisi.

Tämä midi pituinen kynähame on loistava esimerkki siitä miten kuka tahansa (hoikka tai isompi) saa luotua kurveja. Ei ehkä se imartelevin vaihtoehto lyhemmille naisille (silloin hameen pituus olisi parempi olla lyhempi), mutta loistava keino luoda illuusion kurveista.

Mä olen todella sitä mieltä, että nainen (oli koko sitten mikä tahansa) joka tuntee olonsa kotoisaksi omassa kropassa on se itsevarmin ja huoneen kaunein. Mitä mieltä te olette tästä?

I have always been very skinny and not curvy at all. I have come to accept that especially as it’s in my genes. However, with clothes you can fake many things…This midi pencil skirt is a great way for skinny and larger women to fake curves. It’s tight just in the right places and forms an hourglass figure. But besides ”faking” things, I personally think that a woman who is confident in herself and her own skin, no matter what her size is,  is the most beautiful woman in the room. Do you agree on this?