Skirt / H&M (here)
T-shirt / Brian Lichtenberg
Heels / Zara
Bag / Miu Miu

Mä olen usein sitä mieltä, että kannattaa käytttää vaatteita jotka tuo ne kropan omat hyvät puolet esiin (vaikka aina en itsekään noudata tätä sääntöä). Meillä jokaisella niitä on. Mä itse olen aina ollut erittäin hoikka (saanut kuulla siitä koko ikäni huoh) ja aina haaveillut lisäkiloista ja niistä naisellisista muodoista. Fakta kuitenkin on, että mun kroppa on mitä on eikä se siitä ainakaan tähän mennessä ole kovasti muuttunut. Liikunnalla saisin varmasti enemmän massaa, mutta odotan edelleen, että se urheilukärpänen purisi…;) Olen myös vihdoin ymmärtänyt iloita tästä omasta kropasta ja se on ehkä se vaikein osuus oli sitten minkä kokoinen tahansa! Onneksi kuitenkin vaatteilla saa vähän fuskattua ja luotua kurveja mitä ei välttämättä todellisuudessa omasta kropasta löytyisi.

Tämä midi pituinen kynähame on loistava esimerkki siitä miten kuka tahansa (hoikka tai isompi) saa luotua kurveja. Ei ehkä se imartelevin vaihtoehto lyhemmille naisille (silloin hameen pituus olisi parempi olla lyhempi), mutta loistava keino luoda illuusion kurveista.

Mä olen todella sitä mieltä, että nainen (oli koko sitten mikä tahansa) joka tuntee olonsa kotoisaksi omassa kropassa on se itsevarmin ja huoneen kaunein. Mitä mieltä te olette tästä?

I have always been very skinny and not curvy at all. I have come to accept that especially as it’s in my genes. However, with clothes you can fake many things…This midi pencil skirt is a great way for skinny and larger women to fake curves. It’s tight just in the right places and forms an hourglass figure. But besides “faking” things, I personally think that a woman who is confident in herself and her own skin, no matter what her size is,  is the most beautiful woman in the room. Do you agree on this?
 

You May Also Like

16 comments

Reply

Wow!! That skirt is stunning! I could never say that it’s from H&M!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Yeah, it’s a great find! 🙂 H&M has surprised me so many times with their selection!

Reply

Upea kokonaisuus, hame on aivan täydellinen niin malliltaan kuin istuvuudeltaankin.

Reply

Kiitos Dahlia! Hame on kyllä kauniin istuva ja onneksi livenä ei ihan noin kiiltävä pintainen kun miltä se kuvissa näyttää 🙂

Reply

Tyylikäs ! ehdottomasti. usein kauhulla katselen niitä minimekkoja, ne kai kuvittelevat olevansa tyylikkäitä, mutta TOOOOSi harvoin voi ministä sanoo tyylikäs. kuten sun midi. niistä kurveista viis -nimmerkillä aina-liian-laiha-ja -luinen

Reply

Kiitos kovasti! Minikin voi olla tyylikäs (enkä tarkoita mitään vesirajaa ja tiukkaakin tiukempaa makkarankuorta) kunhan sen yhdistää sitten peittävämpään yläosaan 🙂 Tai näin ainakin itse koen sen!
Ja olet oikeassa, niistä kurveista viis! Itsekin olen laiha ja luinen, mutta so what? Kunhan on terve ja itse viihtyy kropassaa niin ei sillä väliä mitä muut miettivät! 🙂

Reply

Vitsi, miten kaunis yhdistelmä! Pidätkö töissä korkoja? Kyllä, samaa mieltä, nainen on upea itsevarmana iästä ja kurveista/kurvittomuudesta huolimatta.

Reply

Kiitos Marjukka! 🙂 Teen tällä hetkellä etänä töitä (kotoa käsin), mutta viime vuonna kun olin päivittäin toimistolla niin korot olivat jalassa noin puolet ajasta. Tosin kävelin toimistolle balleriinoissa ja siellä vaihdoin korkoihin 😉

Ja kyllä, näin se vaan on! 🙂

Reply

siis aivan ihana hame, ja todellakin luo kauniin silhouetin 🙂 itse olen pyoreampi tapaus heh, mutta en pelkaa ‘korostaa’ sita vaikka esim. tuossa hameessa joku voisi ajatella mua vahan ponakan nakoiseksi… mutta olen samaa mielta, me kaikki ollaan synnytty muodoiltamme vahan erilaiseksi ja siina ei ole mitaan vikaa 🙂 kaikista kaunein on nainen joka kantaa itseensa hyvin, ulkonaosta/koosta ym huolimatta 🙂

Reply

Mun mielestä tämä hame näyttäisi varmasti vieläkin paremmalta juuri esim. pyöreämmällä naisella! Hame kun muokkaa kauniin malliseksi, joten jos sitä massaa on hieman enemmän niin kroppaan saa vielä kauniimman ja muodokkaamman siluetin 🙂 Ja niinkuin sanoit, ei se paino määrää sitä miten kaunis/tyylikäs ihminen on vaan se miten itsensä kantaa! Mun mielestä myös nainen voi olla ulkoisesti vaikka kuinka kaunis, mutta jos ihminen on sisältä “ruma” niin se on yhtä tyhjän kanssa.

Reply

Valitettavasti se menee usein niin, että hoikalle on muka oikeus mennä huutelemaan.. Vaikka olenkin saanut kymmenisen kiloa lisää hoikimmilta ajoiltani, silti jotkut jaksaa aina ajoittain avautua.

Näytät upealta. Tuo mitta on täydellinen kropallesi, joten ilo irti! 😉 Mää taidan pysytellä siinä lyhyemmässä mitassa, että en näytä palopostin pituiselta.

Reply

Joo, näin se meneekin valiettavasti. En ole ikinä ymmärtänyt ihmisiä joiden mielestä on ok huomautella toisten painosta. Etenkin se tuntuu olevan monen mielestä “oikeus” kun puhutaan hoikasta ihmisestä. Mun mielestä se on ihan yhtä junttia kommentoida ihmisen painoa sanomalla “oletpa laiha” tai “oletpa lihava”. Harvoin ihmiset ehkä ymmärtää, että laihakin voisi haluta enemmän massaa mutta geeneille kun ei mitään aina mahda.

Nojoo, mä olen kuullut noita kommentteja nyt jo 20-vuotta, joten olen oppinut suodattamaan niitä aika hyvin 😉 Toisaalta kerran alkoholisti huusi keskellä katua alkuillasta, että “söisit jotain” niin siinä ei oi muuta kun pyöritellä silmiä…aikamoisia herrasmiehiä Suomen maasta löytyykään.

Haha, mä uskon, että sä näyttäisit hyvältä kyllä vaikka muovisäkissä, joten no voit vetäistä mitä tahansa päällesi!

Reply

Ai kauhea, nyt täytyy tunnustaa jotakin. Kommentoin jokunen vuosi sitten johonkin postaukseen että “ooh, ootpa hoikka” tms,- jota siis tarkoitin vain hyvällä ja positiivisessa mielessä! Toivottavasti et pahoittanut mieltäsi, olet nimittäin upea!! 🙂 On muuten jännä, miten sitä aina haluaa olla semmoinen kun ei ole. Mielelläni ottaisin puolta pienemmät reidet ja lantion ja muutaman ekstrasentin.. 😀 Terveisin aina laihiksella oleva Tanni.

Reply

No worries, jos olisin pahoittanut mieleni muistaisin sen kommentin varmasti, joten no harm done! 🙂 Eihän siinä mitään jos sen sanoo kohteliasuutena, mutta osa ihmisistä kun ei tarkoita sillä mitään positiivista. Ja tosissaan niinhän se menee…toinen haluisi kapeammat reidet ja toinen taas enemmän massaa 🙂 Täytyy vaan yrittää olla iloinen siitä omasta kropasta koska kaikki me ollaan erilaisia ja hyvä niin!

Reply

Siis upea asu ja sinä! Oikein huoahdin ääneen, kun tuon ekan kuvan näin.

Tuo on tosiaan outo juttu, että meidän kulttuurissamme toisen ihmisen hoikkuudesta/ laihuudesta saa joidenkin mielestä avautua. Lihavia ei sen sijaan saa haukkua, senhän jokainen oppii jo lapsena. Toivottavasti muuttuu tuollainen asenneilmapiiri joskus ja sillä välin – toisesta korvasta sisään ja toisesta saman tien ulos kaikki tökeröt kommentit.

Ja miten ihanaa, että maailmaan mahtuukin paljon erilaista kauneutta, eikä vain yhtä absoluuttista totuutta. Ihailen toisaalta juuri niitä muodokkaita naisia, mutta yhtälailla kaltaisiasi tyylikkäitä gaselleja.

Bonne journée!

Minni

Reply

Oooo, voi kuinka ihanasti sanottu! Kiitos Minni 🙂

Joo, se on kyllä outo juttu ja olen saanut ihan rehellisesti 20-vuotta kuulla omasta hoikkuudesta. Ala-asteelta lähtien ollut ties missä tarkkailuissa vaikka ruoka on aina maistunut ja sitä ollut kotona yllinkyllin. Geenit kun on isältä perittyä ja hänellä on sama ruuminrakenne kuin itselläni niin mitään yliluonnollista tässä omassa kropassani ei kyllä ole 😉

Ja niin, todella harva kehtaisi kommentoida ylipainoiselle mitään painoon liittyvää (niinkuin ei tietenkään kuullukkaan), muttta hoikille kyllä “saa” antaa palautetta. Nojoo, mun mielestä toisen ulkonäköön ei kannattaisi kenenkään puuttua (ainakaan negatiivisessa mielessä) ja eiköhän jokaisen lähipiiri puutu asiaan jos on jostain vakavammasta kyse.

Olen kyllä ihan samaa mieltä sun kanssa siitä, että ihanaa kun kaikki ollaan erilaisia. Jokaisessa kun on jotain kaunista! Olisi todella tylsää jos kaikki olisi kopioita toisistamme 😉

Kiitos vielä kauniista sanoistasi ja kiitos; bonne journée à toi aussi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *