Terveisiä Suomesta! Saavuttiin tänne eilen illalla ja tänään oltiin jo koko päivä liikenteessä. Perheen kanssa syötiin vappu lounas keskustassa, jonka jälkeen siirryttiin drinkeille Hotel Haven:iin (siellä on muuten ihan kiva lounge). Ilmat ei todella mennyt ihan nappiin, mutta toisaalta pahemminkin voisi olla..? Puhuin juuri nimittäin isoäitini kanssa ja hän kertoi, että landella satoi tänään lunta! Ja meidän mökki on tosissaan vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Täällä sentään nyt aurinkokin näyttäytyi hetken! 🙂

Tässä fiiliskuvia ja huomenna sitten vielä muutamia asukuvia. Toivottavasti teillä on ollut mukava vappu ja rentouttavaa iltaa kaikille! Itse lähden nyt lämmittämään saunaa ja laittamaan pari lonkeroa kylmään (täydellistä sanon minä!). Kuulemisiin!

Hello from Finland! We arrived here late last night and today it’s been all about celebrating May Day. Lunch and drinks with my family in Helsinki and now we are back at home relaxing. Tomorrow I’ll post some outfit pictures, so until then!  Enjoy your evening!

You May Also Like

5 comments

Reply

You look gorgeous! Happy 1st of May!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you Natali! 🙂 I hope you had a good May Day!

Reply

Systerikin päivitteli aamulla facebookiin, että siellä sateleepi lunta ihan urakalla. 😀 Onneksi suli sentään pois saman päivän aikana, mutta ei kuitenkaan mikään kiva ylläri kesärenkailla ajeleville.

Kauanko ajattelit Helsingissä viihtyä?
Ihanaa vappua! 🙂

Reply

Joo pientä takapakkia! 😉 No mutta nyt ainakin aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja vaikka aamulla lämpötila olikin nollissa niin super kaunista on! Luonto jo lähes vihertää kokonaan, ihanaa! 🙂

Poikaystäväni on täällä viikon ja itse olen kaksi viikkoa!

Kiitos ja toivottavasti teillä oli hyvä vappu? 🙂 Ainakin näin ihania ilmapallo kuvia blogin puolella!

Reply

No rauhallinen ainakin! Kotosalla olin. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *