five-things-about-me-2

 

  • Olen todella lapsirakas ja tulen pienten kanssa hyvin toimeen. Eläinten kanssa olen sen sijaan, kuin kala kuivalla maalla. Johtuu ehkä siitä, että perheessäni ei ole ikinä ollut lemmikkejä, joten en ole ikinä tottunut niiden läsnäoloon. Pelkään myös jonkin verran (etenkin) koiria, mikä varmasti selittää tietynlaisen etäisyyden eläimiin. Pieni Mikko-pentu on kuitenkin sen verran suloinen tapaus, että hän on hurmannut minut täysin.
  • Nautin rutiineista ja välillä takerrun kaikkeen tuttuun ja turvalliseen. Poikaystäväni ei voinut uskoa kun laitoin hänen kokoamansa kolme vuotta vanhan CD:n pyörimään autossa. Itseäni ei ole haitannut kuunnella samoja kappaleita kolmea kesää putkeen, heh. Ja kyllä, kuuntelen autossa radion lisäksi edelleen cd:tä (Spotify – mikä se on, heh).
  • Olen täysin koukussa falafeleihin ja etenkin meidän naapuri-ravintolan tarjontaan. Niin hyvää ruokaa! Sitä samaa kotiruokaa kun tulee tehtyä viikosta toiseen, niin aina silloin tällöin on kiva hakea safkat jostain muualta. Sushi ja falafel ovat tällä hetkellä ne ykköset!
  • Mitä olisikaan elämä ilman Netflixia? Luopuisin varmaan mieluummin lempilaukustani, kuin Netflix jäsenyydestäni.Nyt odotan etenkin Amanda Knox-dokumenttisarjaa alkavaksi.
  • Rakastan karsia vaatekaappini sisältöä ja mitä suppeampi valikoimani on, niin sitä tyytyväisempi olen. Siksi pieni raivausprojekti on taas käynnissä ja muistakaahan tarkistaa huuto.net kohteeni (lisäsin sinne mm. mustan silkkipaidan ja yhdet nilkkurit viikonlopun aikana). Olen myös pitkän harkinnan jälkeen laittanut pienen Chanelini myyntiin, eli jos joku teistä kiinnostui, niin laittakaa sähköpostia tulemaan!

//

  • I love children and hope to be a mom one day, but with animals, I’m definitely like a fish out of water. I guess it’s because we never had animals in my family while I was growing up, so I never got used to them. I also have to admit that animals (especially dogs) scary me quite easily. Luckily Mikko-puppy is the cutest dog out there, so I think I’m going to have a long and good relationship with him (fingers crossed, heh).
  • I love routine. Whether it’s drinking my green tea every morning from my favorite cup, taking the same road to the grocery store or still listening to the CD my boyfriend made me three summers ago (he thinks I’m crazy). I also think the fact that I still listen to CD’s says it all (Spotify, what is that?)
  • I’m obsessed with falafels at the moment. The best restaurant in town is conveniently next door, which means it’s a little too easy to get take-away…
  • I would rather give up my favorite bag, than my Netflix membership. Now I’m waiting for the Amanda Knox documentary to air…
  • Selling old stuff from my closets is the best therapy I could ask for. The less I have things, the better I feel. 

Save

You May Also Like

24 comments

Reply

Meilläkään ei ole koskaan ollut kotona lemmikkejä, ja pelkäsin vielä muutama vuosi sitten isoja koiria. Nyt viime aikoina olen huomannut pelon jääneen, ihan loistava juttu 😀

Reply

Kun olin pieni, niin meidän landelle ajautui aina silloin tällöin naapuruston koiria ja osa oli aika isoja ja alkoivat sitten hyppimään (varmaan halusivat vain leikkiä), mutta kun koira on samankokoinen kun lapsi, niin siitä jäi pienet traumat 😀 Ja kun omistajia ei ollut mailla halmeilla, niin sitähän piti vain pinkasta pakoo, heh (koira perässä tietenkin). Varmaan tämä jätti pienen pelon persukseen, mutta onneksi tähän ikään mennessä on tullut tavattua mitä kilteimpiä isoja koiria, joten tuo pelko on onneksi haalistunut.

Reply

Sweet facts! I can totally relate to almost all of them, except the routines,, I love them but I get too bored too easily if I repeat something way too often!

http://lartoffashion.com

Reply

I understand that completely, I think I’m just a freak of nature when it comes to routine! 😉

Reply

Heippa.Huomasin juuri,että olet myymässä pientä chanel laukkuani.Mikäs olis hinta? Ajattelin tyttärelleni.Kiitos

Reply

Heippa Eeva! Laitan sinulle kuvia ja lisätietoja mailiin muutaman tunnin sisällä 🙂 Kuullaan!

Reply

Laitoin juuri mailia tulemaan!

Reply

No nyt se maili tuli paluuviestinä takaisin ja jostain syystä sitä ei voitu toimittaa. Yritin muutaman kerran ja aina sama juttu. Tehdäänkö niin, että laitat mailia sähköpostiini styleplaza@hotmail.com ja jatketaan siitä? Kiitos!

Reply

Tällaiset faktat ja yksityiskohdat on aina superhauskoja, täällä toinen Netflix-riippuvainen! Kuuntelen myös yhä cd-levyjä, mutta napautan aina myös vanhanaikaisen radion päälle, kun pääsen kotiin. Heh!

Etkö sinä asukin tällä hetkellä Orléansissa? Ystäväni on tulossa keväällä vaihtoon Orléansin yliopistoon ja on vielä paperisodan ja sähköposteihin vastaamattomuuden takia vailla asuntoa. Ajattelin kysyä olisiko sinulla antaa neuvoja tai vinkkejä, mistä ystäväni voisi löytää helpommin asunnon tai asuntolan kevään ajaksi? Hän oli jo au pairina Pariisissa ja puhuu sujuvaa ranskaa, mutta on kokenut nyt asunnon etsimisen todella hankalaksi. Eli kaikki vinkit tervetulleita! 🙂

Reply

Itsekin tykkään lukea näitä muiden blogeista! Heh, Netflix on kyllä niin koukuttava ja siellä on tajuton määrä oikeasti hyviä ohjelmia. Suomessa tuntui, että ne sarjat jotka tv:stä tulee on joko uusintoja tai sitten jotain täysin höttöä.

Jep, täällä asustellaan! Tässä on muutama linkki, joista voi olla apua ja tiedän, että myös Orléansin yliopistolla on asuntoloita, joite voi vuokrata hyvään hintaan. Niistä kannattaa kysellä lisätietoa suoraan yliopistolta! Tässä on kuitenkin näitä yleisiä asunnonhaku sivustoja:

http://www.seloger.com/list.htm?ci=450234&idtt=1&idtypebien=2%2c13%2c14%2c1%2c9
http://www.century21.fr/annonces/location-appartement/v-orleans/s-0-/st-0-/b-0-/page-1/
http://www.logic-immo.com/appartement-orleans/location-appartement-orleans-tous-codes-postaux-262_99.html
https://www.citya.com/annonces/location/appartement/orleans-45000
https://www.leboncoin.fr/locations/offres/centre/?th=1&location=Orl%E9ans%2045000&parrot=0

Orléansin yliopisto sijaitsee keskustan ulkopuolella ja se alue (La Source) siinä vieressä ei ole kovinkaan kiva (itse todistin kerran mm. poliisien ja huumediilereiden välistä yhteenottoa keskellä päivää), enkä olisi yöllä mennyt sinne mistään hinnasta. Kampusalue on kuitenkin se missä ne opiskelijoiden asunnot sijaitsevat, joten se on turvallista aluetta. La Sourcea suosittelen kuitenkin välttämään. Paras olisi löytää kämppä täältä keskustasta (vaikkakin sporalla tästä menee 30min. yliopistolle). Täällä on kaikki kahvilat, palvelut ja ravintolat käden ulottuvilla!

Sano hänelle, että muhun saa ottaa yhteyttä jos tulee mitää kysyttävää yms. Mailia voi laittaa osoitteeseen styleplaza@hotmail.com, niin yritän auttaa parhaani mukaan 🙂

Toivottavasti tästä oli apua edes tähän alkuun!

Reply

Kiitos hirmuisesti vastauksesta, tästä oli kuulemma jo paljon hyötyä! Olet kyllä aivan ihana ja auttavainen! <3

Reply

Jeee, kiva kuulla, että vinkeistä oli apua!<3 Ja hei mulle saa sitten todellakin laittaa mailia jos tulee mitään kysyttävää, eli välitä terveiset hänelle 🙂

Reply

I love falafels, too! I just tried some of the best I’ve had at one of my local Lebanese restaurants. :]

// ▲ itsCarmen.com ▲

Reply

They are so good! In fact I had them for lunch today and could have them again for dinner 😀

Reply

Love these facts, and couldn’t agree with the last bullet more. Currently on my mission list for the year! Love the bracelets and blouse in the picture too <3

Xo, Jen | http://laxmilifestyle.com

Reply

Clearing out your closet and only keeping a few quality pieces is the best! 🙂 Thanks dear!

Reply

I love your sunglasses! Great post!
xx
Mademoiselle Coconath
http://mllecoconath.com

Reply

Thank you! 🙂

Reply

Your hair is just perfect!

Reply

Thank you Mira! 🙂

Reply

Hei! Mie leikkasin itselleni vähän aika sitten polkkatukan, onko sulla vinkkejä sen ylläpitoon? Mulla oli viimeksi 12v polkkatukka enkä silloin hirveämmin jaksanut sooloilla tukan kanssa. 🙂 xx

Reply

Heippa! Itselläni on niin “liukkaat” hiukset luonnostaan (ja ohuehkot), että tämä lyhyt polkka on kuin tehty tälle hiuslaadulle. Kun on luonnostaan niin suora, niin en oikeastaan tee sille mitään! Suihkun jälkeen fööni oikeastaan riittää ja jos haluaa vähän volyymia, niin sitten paplarit päähän. Ja jos haluaa ihan piikkisuoraksi, niin siten suoristusrauta käyttöön 🙂 Itse olen todella huono tekemään hiuksille mitään varsinaisia kampauksia, mutta tässä vanhemmassa postauksessa näet mihin kaikkeen polkka oikein taipuu:

https://www.style-plaza.com/2016/05/styling-bob-cut.html

Nyt mä tulen kurkkimaan sun tontille, miltä sun leikkaus näyttää! Eli nähdään siellä 🙂

Reply

Nice Outfit..

Reply

Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *