Chanelin kevät/kesä 2014 mallistosta löytyy monia upeita helmi koruja. Itse edelleen himoitsen Diorin Mise en Dior korvisten perään, mutta näistä malleista etenkin sormukset on kauniita! Kerroin teille jo aikaisemmin, että sain äitini vanhat helmikorvakorut jotka löytyy korvista lähes päivittäin. Oma tyyli on aika pelkistetty ja välillä jopa poikamainen, joten helmet tuo sopivaa naisellisuutta lähes joka asuun.

Alla on Chanelin helmi malliston omat suosikkini ja hinnat. Niitä kun usein kysellään niin ajattelin liittää ne tähän postaukseen. Olen saanut myös muutamia kyselyitä Chanelin espadrillosten hinnoista täällä ja se uusin nahkainen malli on 380€.

I love this Spring/Summer 2014 jewellery collection of Chanel. I’m a fan of pearls so I guess it’s no surprise I like it…! Especially the rings and earrings caught my eye.

Bracelet 400€ – Bracelet 980€ – Bracelet 980€
Ring 650€ – Ring 330€ – Ring 540€
Earrings 380€

Näistä omat suosikkini on keskimmäinen sormus ja riippuvat helmikorvakorut. Iskeekö tämä mallisto teihin?

What’s your favorite piece from this collection?

* Images: Chanel.com

You May Also Like

6 comments

Reply

Hitsi! Onko niin paljon halvemmat siellä! Täällä Della Margassa 475 e :/ Se on aika paljon. Huoh.

Reply

Joo, hintaero on aikamoinen! :/

Reply

Ihanan näköisiä! Varsinkin nuo keskimmäisen rivin sormukset ovat todella ihania! 🙂

Reply

Kaikki on kyllä niin kauniita ja etenkin tuo keskimmäinen sormus houkuttaa big time! 🙂

Reply

Ihania nämä korut kyllä! Mua houkuttaa tuo ihan sama keskimmäinen sormus, mutten osaa päättää kokoa. Missä sormessa sun mielestä tuo olisi toimivin?

Marine

Reply

Mä itse käyttäisin sitä varmasti nimettömässä tai keskisormessa! Omaa Cartierin sormusta tykkään pitää etusormessa, mutta en ole varma toimisiko tämä hieman kookkaampi sormus siinä? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *