Moni teistä varmaan muistaa, että viime vuonna meidän mökki kävi läpi remontin. Kaadettiin useampi seinä, maalattiin puupinnat valkoiseksi ja rempattiin keittiö täysin. Sisustus myös muuttui remontin myötä ja nyt halutaan pitää mökki vaaleana, ilman mitään sen värikkäämpää sisustusta. Lande on meille lepopaikka ja valkoinen väri on jotenkin rauhoittava.

Vaikka sisustus muuttui jo viime vuonna niin edelleen se on hiukan kesken. Ikkunoihin täytyy tilata verhot ja keittiön matto on edelleen hakusessa. Itse olen tosi kärsimätöntä tyyppiä, mutta koska verhot ja matto täytyy tehdä tilaustyönä on parempi odotella, että on täysin varma siitä mitä haluaa. Seinälle on myös tulossa kirjahylly, mutta sekin vaatii vielä mietintää.

Tämän lisäksi, mökin ulkopuolella tapahtuu. Pihaympäristöön on tulossa aurinkoterassi sekä toinen laituri. Tulevaisuudessa samalla alueelle rakennetaan vielä yhden huoneen kokoinen mökki sillä lisätila on tarpeen.

Mökkillä riittää kyllä aina tekemistä ja kun yksi asia valmistuu niin toisen kimppuun täytyykin jo hyökätä. Projekteja siis riittää ja pihalla on aina jotain puuhattavaa. Toisaalta paras asia landella olossa on juuri se, että siellä saa puuhastella ulkona ja luonnossa. Moni meistä kun tekee töitä koneella niin tuntuu ihanalta kun voi puuhastella luonnossa ja tehdä fyysistä työtä. Ainakin itselläni se menee ihan urheilusta! 😉 Mä palailen näihin maisemiin taas viikonlopuksi, joten kuullaan ensi viikolla. Helteistä viikonloppua kaikille!

Project summerhouse indeed! Last year we renovated our summerhouse and expanded the kitchen. We also changed the interior design, but it’s still not complete. We want to keep it open and bright which is why we have gone for soft colors. The concrete table and lamps give a little bit of edge to the all white look.

The project is not yet complete, because we are still missing some curtains, a carpet for the kitchen and a bookshelf. Besides this, the outside area is expanding as we are building a sun terrace and a new dock. We are hoping to get the sun terrace ready by this year, so that next summer we can actually use it. 

And talking about these projects…guess where I’m going for the weekend? That’s right, to the summerhouse! I wish you all a great weekend. 🙂

You May Also Like

4 comments

Reply

Voi kuinka kaunista ja levollista.

Reply

Kiitos! Täällä kyllä mieli lepää 🙂 Rentouttavaa sunnuntaita sinne!

Reply

Oi ihanan näköistä, todella kaunista ja rauhallista!

Reply

Kiitos Dahlia! Rauhallista nimenomaan 🙂 Toivottavasti oli hyvä viikonloppu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *