x Kävelyt merenrannalla. Olen niin kaivannut takaisin meren ääreen ja Espoossa on ihan parasta upea rannikko ja meri. Näissä maisemissa olen saanut viettää lapsuuteni ja nyt sitä vasta ymmärtää mikä etuoikeus se onkaan ollut. Kaikille meri ei ehkä ole niin tärkeä elementti, mutta itse kaipasin sitä Pariisissa ja Orléansissa asuessani. Nyt siitäkin nauttii ihan eri tavalla, kun sitä ei ota itsestäänselvyytenä.

x Remontointi. Vanhempani muuttivat ja olemme tehneet heidän uudessa kodissa pintaremonttia. Maalaushommia onkin tullut tehtyä oikein urakalla ja on niin hyvä fiilis nähdä työnsä tuloksia. Fyysinen tekeminen on myös hyvää vastapainoa toimistotyölle!

 

 

x Super mielenkiintoinen blogiyhteistyö, itselleni erittäin mieluisasta aiheesta. Kasassa on vielä todella hyvä porukka, joten tekemisestä kyllä nauttii täysillä! Vaikka nykyään teen blogin lisäksi täyttä päivää muissa hommissa, niin tämä on silti sellainen paikka, josta saan paljon energiaa. Siitäkin huolimatta, että tunnit päivässä ei vain tunnu riittävän kaikkeen!

x Kevät. Vaikka eilen satoikin taas lunta, niin maaliskuu häämöttää jo horisontissa ja se tuo tullessaan kesäajan ja huikean määrän valoa. Olemme siis jo voiton puolella…

 

 

x Perheen ja ystävien tuki. Voisin jossain vaiheessa kirjoitella lisää tästä aiheesta, mutta se tuki mitä olemme saaneet etenkin vanhemmiltani on ollut aivan korvaamatonta. En todellakaan pidä itsestäänselvyytenä sitä, että vanhempani ovat tukeneet meitä kaikien tavoin muutossamme Suomeen ja tässä alkuhässäkässä.

 

x I just love the seaside and this is where I grew up, so I have a special attachment to this area.

x My parents bought a new house, so we’ve been helping with the renovation. I’ve been painting a lot and it’s nice to see the result of your work so quickly.

x I have a super interesting blog collaboration coming up. I really enjoy blogging even though I wish each day would have extra hours in it. It’s definitely a struggle balancing between this blog and my daytime job!

x Soon we are in March and then we can start talking about spring for real. We’re almost there…

x My family has been so supportive with us moving to Finland and helping us out in every way they can. We are so grateful for that! Family <3

 

Photos: Thomas D.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Miten kauniita talvikuvia! Kyllä tässä kevättä odotellaankin jo… Puhut aina niin kauniisti perheestäsi, ja ymmärrän sen hyvin, omat vanhempani ovat myös aikoinaan auttaneet meitä lapsia. Kohta on minun vuoroni auttaa heitä… Onneksi ovat vielä suht hyväkuntoisia.

Mukavaa viikkoa!

Reply

Kiitos Marjukka, välitän terveiset kuvaajalle! 🙂 Sunnuntaina oli niin kaunis ilma sitten iltaa kohden, että luonto näytti harvinaisen kauniisti.

Ihanaa iltaa sinne!

Reply

Upeita, upeita kuvia!! 🙂

Reply

Kuvaaja välittää kiitoksensa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *