Olen ihan super tyytyväinen tähän uuteen polkkaan! Sedin ei pettänyt tälläkään kertaa vaan osasi leikata just sellaisen mallin mitä toivoin (ja lopputulos on vielä parempi kun mitä osasin edes odottaa!). Väri on myös ihan täydellinen. Voisin mennä Sedinin tuoliin ja antaa hänelle vapaat kädet koska tiedän, että lopputulos ei voisi olla muuta kun hyvä teki hän sitten mitä tahansa. Todellinen luottokampaaja!

Q-Hairista lähti mukaan myös uusi kiharruspuikko. Sedin opasti miten sillä saa tehtyä huolettoman kauniit kiharat ja mun täytyykin viikonloppuna kokeilla miten tämä poropeukalo pärjää tämän uuden vekottimen kanssa. Se näytti kyllä siltä, että sillä saa kauniit kiharata vaivattomasti, joten enköhän pärjää sen kanssa! Hiuspostaus luvassa siis ensi viikolla.

Mutta nyt…mitä mieltä siellä ollaan tästä uudesta leikkauksesta?

I finally got my hair shorter and I couldn’t be happier with the result! I love everything about this style. I ‘m so lucky, because my hairdresser, Sedin (from Q Hair), is such an amazing hairdresser. He totally made this haircut work and he did an amazing job with the color. It’s brighter, but still looks natural. Thank you Sedin once again!