Olen ihan super tyytyväinen tähän uuteen polkkaan! Sedin ei pettänyt tälläkään kertaa vaan osasi leikata just sellaisen mallin mitä toivoin (ja lopputulos on vielä parempi kun mitä osasin edes odottaa!). Väri on myös ihan täydellinen. Voisin mennä Sedinin tuoliin ja antaa hänelle vapaat kädet koska tiedän, että lopputulos ei voisi olla muuta kun hyvä teki hän sitten mitä tahansa. Todellinen luottokampaaja!

Q-Hairista lähti mukaan myös uusi kiharruspuikko. Sedin opasti miten sillä saa tehtyä huolettoman kauniit kiharat ja mun täytyykin viikonloppuna kokeilla miten tämä poropeukalo pärjää tämän uuden vekottimen kanssa. Se näytti kyllä siltä, että sillä saa kauniit kiharata vaivattomasti, joten enköhän pärjää sen kanssa! Hiuspostaus luvassa siis ensi viikolla.

Mutta nyt…mitä mieltä siellä ollaan tästä uudesta leikkauksesta?

I finally got my hair shorter and I couldn’t be happier with the result! I love everything about this style. I ‘m so lucky, because my hairdresser, Sedin (from Q Hair), is such an amazing hairdresser. He totally made this haircut work and he did an amazing job with the color. It’s brighter, but still looks natural. Thank you Sedin once again!

You May Also Like

26 comments

Reply

Gorgeous❤️

Reply

Kiitos Sofia! 🙂 Sedin on kyllä niin taitava!

Reply

Aivan ihana!

Reply

Eikö? 🙂 Just oikea pituus mun mielestä!

Reply

Näyttä to-del-la hyvältä, wow!!

Reply

Kiitti Veera! 🙂 Täytyy lähettää Sedinille vielä yksi ylistysviesti lisää 😉

Reply

Ihana malli, toimii todella hyvin.

Reply

Kiitos Dahlia! Tämä malli on kyllä ihanan huoleton ja just täydellinen tällaselle laiskalle hiustenlaittajalle 😉

Reply

Wau! Sopii sulle mielettömän hyvin 🙂 ite haaveilen kanssa lyhyestä polkasta, mutta mulla on niin karheat, paksut ja laineilevat hiukset, että polkka vaatisi liikaa työtä aamuisin…

Reply

Kiitos Hanna! 🙂 Kerrrankin mun liukkaat ja ohuet hiukset on hyvät johonkin! 😉 Omat on niin suorat, että tämän tyyppinen kampaus on paljon helpompi mulle kun sitten taas ne pitkät! Mutta sun kantsii kysyä sun kampaajalta jos polkka olisi mahdollinen…varmasti osaa sanoa, että kannattaako se sun hiustyypillä vai ei 🙂

Reply

Aivan ihana! Sopii sinulle täydellisesti. Toki vähän pidemmätkin hiukset olivat kivat, mutta nämä istuvat sinun kasvoihisi perfect!

Reply

Kiitos! 🙂 Mä viihdynkin näissä lyhemmissä hiuksissa paljon paremmin!

Reply

Hyvin toimii tuo tyyli 🙂 Itsekin täytyy kesän huolettomuuden jälkeen huoltaa hiukset syksyä varten.

Reply

Kiitti Vilma! 🙂 Ja se on kyllä ihana fiilis istua kampaajan tuoliin sen jälkeen kun on kesän ollut välittämättä hiuksista! Mä olen ollut paljon landella ja siellä en tosissaan tuijotellut peiliin eli hiukset sai olla just niin karseet kun sattu olemaan 😉 Nyt on taas vähän skarpimpi olo!

Reply

Tykkään kovasti! Otin picture capturen niin voin sitten omalle kampaajallenikin näyttää! XD

Reply

Hih, ihana! 🙂 Voin kyllä suositella tätä pituutta!

Reply

Perceft! Ihana polkka. Sopii todella hyvin sinulle!

-jaana-

Reply

Kiitos Jaana! Tuntuu kyllä ihan omalta näin “laittamottamankin” nyt muutama päivä leikkauksen jälkeen 🙂

Reply

U P E A !!

Reply

Kiitti Elina! 🙂

Reply

Hauska uusi look ja oli kiva nähdä tuo ohimennen myös livenä! Näkyillään paremmalla ajalla 🙂

Reply

Kiitos Mikko ja sattui just kyllä hyvin, että törmättiin heti kampaajakäynnin jälkeen! 🙂 Kuullaan loppukuusta ja nähdään silloin!

Reply

Aivan mieletön!!! Pitäisiköhän itsekin rohkaistua…

Reply

Kiitos Reetta! 🙂 Mä sanon, että go for it!

Reply

Todella kaunis leikkaus! Olen äärimmäisen perso erimittaisille polkkatukille, mutta nyt on hiustenkasvatus niin hyvällä mallilla, että ei auta liikaa innostua… 😉
Miia

Reply

Kiitos, Sedin kyllä osaa! 🙂 Hih, tsemppiä kasvatus projektin kanssa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *