Q Hairista lähti mukaani kiharruspuikko*, jolla sain aikaan tällaiset huolettoman rennot kiharat. Puikon ulkonäkö on hmm…hiukan epäilyttävä, mutta sitä on todella helpppo käyttää! Pakkauksen mukana tulee hanska, jotta kiharat on helppo saada aikaan ilman palovammoja. Hiukset kierretään puikon ympäri, pidetään siinä hetki ja voilà! Itse kiharsin pelkästään hiusten etuosan ja se riittää tähän malliin mainiosti.

Pakkauksen mukana tulee vielä useamman kokoinen puikko ja niitä voi vaihdella riippuen siitä kuinka tiheät kiharat haluaa. Itse suosin rentoja ja luonnollisia hiustyylejä ja juuri sellaiset kiharat tällä vekottimella saa!

Q Hairista saa kyseisen kapistuksen hintaan 119€. Tämä kiharruspuikko tulee heille suoraan tehtaalta eikä ole brändätty, joten hinnassa ei ole “merkkilisää”. Q Hairin kaksi toimipistettä sijaitsee keskustassa seuraavissa osoitteissa:

Q Hair
Uudenmaankatu 16-20
00120 Helsinki

Q Hair
Albertinkatu 22-24
00120 Helsinki

Q Hair toimittaa kiharruspuikkoja myös postitse, eli jos et asu keskustassa niin voit tilata sen mailitse. Tiedustelut osoitteesta info@qhair.fi!

Sieltä löydät siis omasi! 🙂 Pahoittelut muuten, että en onnistunut saamaan kokonaista kuvaa tästä lookista. Oli pieniä teknisiä ongelmia! Hiukset kokonaisuudessa löydät Instan puolelta tästä.

I rarely do anything special with my hair, but now that it’s shorter, it’s much easier to work on. This curling iron is so great, because it’s super easy to use. The result is very natural and looks effortless. Just what I want! You can find it in Helsinki at Q Hair or you can order it by email from info@qhair.fi. The price is 119€.

* Saatu / Gifted

You May Also Like

2 comments

Reply

Nätit kiharat! 🙂 Itselläni on myös Remingtonin kiharruspuikko ja se on kyllä todella kätevä, vaikkei siinä olekaan noita vaihtopäitä. Sillä saa tehtyä juuri sopivan rennot laineet tai vähän sähäkämmät kiharat, ihan miltä vain itsestä tuntuu.

Reply

Kiitos Iida! Täytyy vielä vähän aikaa kokeilla ja harjoitella tuon kiharruspuikon käyttöä, mutta sillä saa huomattavasti kivemmat kiharat kun esim. suoristusraidalla tekemällä. Harjoitus siis jatkukoon! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *