Coat / COS  –  Leather pants / Sara Berman  –  Boots / Chloé  –  Trainers / Adidas by Stella McCartney  –  Knit / Row  –  Bag / Saint Laurent

On aina hyvä miettiä vähän etukäteen mitä sitä voisi “tarvita” uudelta kaudelta, jotta ns. turhat ostokset jäisivät minimiin. Tunnen oman tyylini ja maun jo niin hyvin, että tiedän, että klassikoilla ja perusvaatteilla pärjään mainiosti. Tottakai välillä on kiva hankkia jotain vähän yllättävämpää, mutta koska haluan pitää oman vaatevarastoni mahdollisimman niukkana niin klassikot on aina hyviä ja ajattomia hankintoja.

1. Villakangastakki. Viime vuonna missasin sen täydellisen yksilön (COS:ilta) kun jäin miettimään asiaa liian pitkäksi aikaa. Takki oli oikeastaan täydellinen (vaaleanharmaa vyöllinen yksilö), mutta pohdin asiaa liikaa järjellä (kaapista nimittäin löytyi yksi ruskea samantyylinen) ja se takki kummittelee vieläkin takaraivossa. Kaunis vaaleanruskea villakangastakki olisi toinen hyvä vaihtoehto kunhan sävy olisi täysin kohdillaan.

2. Nahkahousut. Kaapista löytyy tällä hetkellä ne yhdet biker-henkiset nahkahousut ja ne pelkästään lisäsivät janoa toisesta parista. Tällä kertaa toiveissa olisi hyvin istuvat ja klassiset mustat nahkahousut.

3. Nilkkurit. Kauniit matalat nilkkurit terävällä kärjellä (tai korolliset kunhan niillä pystyy kävelemään pidempiäkin matkoja).

4. Musta muhkea neule. Näin neule hulluna on aika erikoista, että kaapistani ei löydy mustaa neuletta ollenkaan. Materiaalilta se saisi olla kashmiria ja täydellisessä yksilössä olisi korkeakaulus.

5. Mustat lenkkarit. Mahdollisimman simppelit mustat lenkkarit kaupunkikäyttöön niille laiskoille asupäiville.

6. Musta crossbody tai olkalaukku. Ei liian kookas, mutta sellainen mihin mahtuu ainakin puhelin ja lompakko.

Mitä teidän ostoslistalta löytyy? Tällä viikolla postaan jo yhden syksyisemmän asun (joka tosin jo vilahtikin blogissa vahingossa), mutta loppuviikosta näette kokonaisuuden paremmin!

//

I love Fall clothing and now that the new season is rolling into stores, it’s good to look at what I might “need”. I love classic and timeless pieces, which is why these following items are on my wish list:

1. Belted wool coat.  I made a big mistake last year when I didn’t buy this wool coat from COS. I tried it on, loved it, but then didn’t buy it straight away. Of course it was sold out soon after. I would love to find a similar model in light grey or then in a very refined light beige tone.

2. Leather pants. I recently bought a pair which is more like a “biker” version, but I would also love to find a very simple and classic pair. Leather pants are just perfect with heavy knits and oversized shirts!

3. Boots. Black boots that feature pointy toes would be a great find. Without any heel. Or with heel as long as they are  “walkable”! 

4. Black heavy knit. I love knits, which is why it’s weird that I don’t have a black one in my closet. 

5. Black trainers. Trainers for those lazy days.

6. Crossbody bag. Small in size, but still fits all the necessities (which in my case are keys, wallet and a phone). I wouldn’t mind it being this new Saint Laurent treasure!

What’s on your shopping list for the new season? This week I’ll also post an outfit which will also work for Fall (I actually publish it by mistake so you might have seen it already), but you’ll see the entire look later this week!

You May Also Like

8 comments

Reply

Great items!!! I love the sweater!!!

http://the-haute-strawberry.blogspot.gr/

Reply

Yeah me too! I love Row 🙂

Reply

Ihanaa, että sinä suhtaudut näin kulutukseen. On nimittäin hassua lukea välillä blogeista, kuinka jotkut todella tarvii sen viidennentoista parin uusia housuja tms. Niin kiva että meillä on tällainen ‘tervehenkinen shoppailija’! 😀 kuulostaa varmaan hassulta. Vielä hassumpaa on kuitenkin huomata blogimaailmassa ja lähipiirissä mielihalujen muuttuvan tarpeiksi! Ihminen pärjää niin vähällä kuitenkin. 🙂

Reply

Rakastan karsia kaapista kaiken turhan pois ja vaikka tällä hetkellä vaatevarasto on suppeampi kuin ikinä niin täytyy myöntää, että pärjäisin niillä varmastikin lopun elämän. Eli itsekään en “tarvitse” yhtään mitään, mutta koska muoti kiinnostaa niin uusia juttuja tulee aina silloin tällöin hankittua. Nykyään mietin kyllä entistä tarkemmin niitä hankintoja ja sitä kuinka ne palvelisi useamman vuoden! 🙂 Ja olen ottanut sellaisen perjaatteen, että kun jotain ostan, niin toisesta päästä myyn/laitan kiertoon. Näin vaatekaappi pysyy suhteellisen niukkana! Ja niinkuin sanoit, ihminen pärjää niin vähällä loppupeleissä! 🙂

Reply

Aika hyvässä mallissa on oma kaappi syksyä silmällä pitäen ja koitan pitää ostokset / hankintalistan mahdollisimman lyhyenä. Nahkahousut on täälläkin mielessä, mutta toisaalta taas niiden käyttö on meikäläisellä minimaalista. Voi olla, että kallistun Espritin keinonahkaisiin, jotka istuivat minulle kuin hansikas 🙂 Lisäksi tekisi mieli hankkia Primebootsit, korkeavartiset. Ja on mulla myös neulehaave..joku pehmeä kashmir-neule, joko hiilenharmaana tai mustana. Toistaiseksi täydellistä yksilöä ei ole näkynyt. Mutta mitään muuta en tarvitse. Eri asia sitten on, pystynkö vastustamaan kiusauksia syksyllä…todennäköisesti en 🙂

Reply

Joo, mä pyrin myös pitämään listan lyhyenä koska todellisuudessa mitään kunnon “tarvetta” uusille jutuille ei ole. Toivon, että listan avulla pysyisi kuitenkin paremmin kärryillä siitä mitä hankitoja voisi miettiä, jotta kaikki extra jäisi ostamatta.

Voi olla ihan hyvä idea aloittaa just niistä keinonahkaisista ja katsoa miten paljon käyttöä niille tulisi. Ja nykyään ne keinonahkaiset on niin hyvin tehty, että niistä ei edes huomaa onko aitoa nahkaa vai ei!

Ja neuleista puheenollen…harmaat neuleet on mun pahe. Niitä on kaapissa useampi ja yritän välttää tuomasta enää yhtä-ainuttakaan kotiin. Nyt olisi se musta hakusessa, joten katotaan jos tärppää!

Ja joo..niitä houkutuksiakin tulee vastaan ja mä tiedän, että varmasti tuun hankkimaan jotain mikä tältä listalta puuttuu, mutta toivottavasti ne ostokset jäisi minimiin 🙂

Reply

Minä kävin jo Espritin keinonahkaiset housut ostamassa alkuviikosta =) ja uskomattoman hyvin ne sopivat, vedin vielä s:t päälle =) Sopivia neuleita löytyy onneksi omasta takaa. Marsu

Reply

Löysin yhdet kapealahkeiset tekonahkahousut Espritin sivuilta ja näyttipä ne hyviltä! Voisin itsekin harkita niitä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *