Olen alkanut fiilistelemään hopeaa enemmän ja enemmän. Aikaisemmin olen ihastunut vain kullanvärisiin koruihin ja kaikissa laukuissanikin metalliosat ovat kultaisia. Nyt hopeakin tuntuu taas raikkaalta ja ehkä pidän siitä, että se on astetta arkisempi? Ja toki hopean väri sointuu kauniisti harmaiden neuleiden kaverina, joten siitäkään ei ole haittaa! Aikaisemmin en ole tykännyt edes hopeanvärisistä vetoketjuista nahkatakeissa, mutta tässä Andiatan versiossa ihastuin nimenomaan näihin. Tämä Célinen laukku on onneksi täysin musta, joten se menee kivasti näiden asujen kanssa joissa päälläni on hopeaa. En nyt sanoisi, ettenkö voisi käyttää laukkujani joissa kultaiset yksityiskohdat tämän nahkatakin kanssa, mutta tämä Phantom on juuri sopivan neutraali.

Viime viikko oli niin ihana keväinen, mutta tälle hiihtolomaviikolle on luvattu lisää lunta ja pakkasta. Lumisade on viimeinen asia mitä toivoisin näkeväni, mutta ei auta…ainakin hiihtolomalaiset pääsevät nauttimaan kunnon talvisesta ilmasta, jos ei muuta. Ihanaa talvilomaa kaikille teille jotka siitä pääsette nauttimaan ja hyvää alkanutta työviikkoa meille muille!

 

I’m starting to like more and more silver tones. Before I’ve been all about gold and almost all my jewelry are of this metal. Even the metal parts of my bags are all gold-colored, but silver feels so fresh right now. And it’s also a bit more casual than gold, which makes it perfect for everyday looks. The silver zippers of this leather jacket look good and I’m happy this Phantom is all black, as it works with any outfit of mine. Not that I wouldn’t mix silver and gold together.

I’m wishing a great new week to all of you – no matter if you’re skiing in the Alps (lucky you) or stuck in the office like me!

 

Photos / Thomas D.

Leather jacket / Andiata* (similar here*)

Cashmere knit / Andiata* (similar here*)

Jeans / Lindex (similar here*)

Sneakers / Paul Green

Beanie / H&M

Bag / Céline

Watch / Cartier

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Here, here! Stuck at two offices, one “proper” one and one home one… I’m not into skiing and I will be travelling next month, so I’m not gonna complain. 🙂
I like seeing this comfy and sporty combo on you, it suits you perfectly!

https://lartoffashion.com/how-to-wear-pink/

Reply

It’s good you have a holiday coming up! 🙂 Thanks dear!

Reply

Pipo-aurinkolasit-nahkatakki-kombo on huikea! Tykkään 🙂

Reply

Kiitos Nina! 🙂 Nämä aurinkolasit on yhdet suosikeistani, mutta näiden kuvausten jälkeen ne tippuivat ja sanka meni hajalle…saa nähdä jos pystyn enää pelastamaan niitä.

Reply

Voi ei! Toivottavasti onnistut vielä pelastamaan lasit 🙂 Jospa merkin liike tai jälleenmyyjä osaisi auttaa.

Reply

Pitää käydä viemässä ne optikolle ja katsotaan jos ne saisi pelastettua 🙂 Mitkään arvokkaat lasit ne eivät ole, mutta silti harmittaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *