ASUKUVA1

 

Muistan tarkalleen sen hetken kun aloitin bloggaamisen. Tein Monacossa työharjoitteluani ja elettiin kesää 2011. Lähes kaikki ystäväni olivat jo lähteneet kotimaihinsa kesänviettoon, joten töiden jälkeen vietin paljon aikaa yksin. Yhtenä iltana päätin sitten aloittaa oman blogin hetken mielijohteesta. Aloitinkin bloggaamisen ihan keskeltä täysin random postauksella Monacon ruhtinaallisista häistä…en esitellyt itseäni tai tehnyt mitään “tervetuloa”-postausta. Se naurattaa edelleen, mutta silloin en olisi uskonut, että joku vielä tulisi ihan oikeesti lukemaan juttujani. Aloitin blogin kirjoittamisen siis ihan harrastusmielessä ja se on kulkenut mukana tähän asti opiskeluiden ja työn ohella.

Tämän vuoden aikana into tähän hommaan on ainoastaan kasvanut minkä takia päätin panostaa blogin ulkoasuun ja sisältöön enemmän.Tämän vuoden aikana olen myös ollut parissa tapaamisessa koskien blogini mahdollista muuttoa muualle, mutta mikään niistä mahdollisuuksista ei ole lopulta tuntunut täysin omalta. Mulle on aina ollut hyvin selvää se, että en ole halunnut lähteä mihinkään mukaan ihan sokkona vaan aina ajatellut blogin etua, omaa etuani ja teidän lukijoiden etua. Raha tai näkyvyys ei siis ole ikinä ollut se ykkösjuttu.

Sanontahan menee, että kolmas kerta toden sanoo. Niin myös tässäkin asiassa. Monen suosikki blogaajani tavoin, olen para-aikaa perustamassa omaa yritystä ja hypännyt Suomen Blogimedian kelkkaan. Täällä blogissa mikään ei tule muuttumaan muuta kuin se, että SBM vastaa blogini mainos sisällöstä. Jatkan blogini kirjoittamista siis täysin itsenäisesti eikä sisältö tule muuttumaan (paitsi toivottavasti ainoastaan hyvään suuntaan hih). Koen, että tämä yhteistyö on blogini ja teidän lukijoiden kannalta se ehdottomasti paras ratkaisu.

Haaveet on tehty toteutettaviksi ja jos jokin asia kutkuttaa mieltä niin sen eteen on tehtävä töitä. Siksi olen nyt hyppäämässä kohti tuntematonta ja ryhtymässä yrittäjäksi. Vanhoista haaveista en todellakaan luovu, joten kun olen saanut tämän homman rullaamaan niin rinnalle tulee muuta. Ensi keväänä viimeistään tahdon ehdottomasti asustaa ulkomailla ja tehdä oman-alani päivätöitä tässä rinnalla. Se on ihan selvä, mutta nyt otan vuoden viimeiset kuukaudet paussia siitä “mitä mun kuuluisi tehdä” ja rakennan jotain omaa.

Te rakkaat lukijat olette edelleen tämän homman suola (<3) ja toivon, että te pysytte mukana jatkossakin.  Nyt siis kohti uusia tuulia. Wish me luck! 🙂

//

Oh my, where to begin. I started blogging in the summer of 2011 in Monaco. I was doing my internship there and most of my friends had already left home for summer. I had a lot of quiet nights and one day decided to start my own blog. I never in a million years thought that anyone would actually read it, but that’s what happened. Over the years I have kept this blog going next to my “regular” student or work life.

This year my ambition and motivation to improve and grow Style Plaza only increased, which is why I started putting a lot more energy into it. I have even been in a few negotiations about a possible move, but none of  the options have seemed to be a good fit for the blog. Well I guess third times a charm as they say…From this day forward, I (as many of my fellow bloggers) start working with Suomen Blogmedia and I am now creating my own company so I can actually work as a professional blogger. SBM is responsible for the ads and I still have full control over the content and outlook of my blog, which is the most important thing for me.

I hope you will continue this ride with me as you are the reason I enjoy doing what I do. Lots of love and wish me luck in this new adventure! 🙂

 

ASUKUVA8ASUKUVA9ASUKUVA6ASUKUVA11

Coat / Zara

Shirt / Stella McCartney

Jeans / Seppälä

Heels / Zara

Bag / Céline

Save