ASUKUVA1

 

Muistan tarkalleen sen hetken kun aloitin bloggaamisen. Tein Monacossa työharjoitteluani ja elettiin kesää 2011. Lähes kaikki ystäväni olivat jo lähteneet kotimaihinsa kesänviettoon, joten töiden jälkeen vietin paljon aikaa yksin. Yhtenä iltana päätin sitten aloittaa oman blogin hetken mielijohteesta. Aloitinkin bloggaamisen ihan keskeltä täysin random postauksella Monacon ruhtinaallisista häistä…en esitellyt itseäni tai tehnyt mitään “tervetuloa”-postausta. Se naurattaa edelleen, mutta silloin en olisi uskonut, että joku vielä tulisi ihan oikeesti lukemaan juttujani. Aloitin blogin kirjoittamisen siis ihan harrastusmielessä ja se on kulkenut mukana tähän asti opiskeluiden ja työn ohella.

Tämän vuoden aikana into tähän hommaan on ainoastaan kasvanut minkä takia päätin panostaa blogin ulkoasuun ja sisältöön enemmän.Tämän vuoden aikana olen myös ollut parissa tapaamisessa koskien blogini mahdollista muuttoa muualle, mutta mikään niistä mahdollisuuksista ei ole lopulta tuntunut täysin omalta. Mulle on aina ollut hyvin selvää se, että en ole halunnut lähteä mihinkään mukaan ihan sokkona vaan aina ajatellut blogin etua, omaa etuani ja teidän lukijoiden etua. Raha tai näkyvyys ei siis ole ikinä ollut se ykkösjuttu.

Sanontahan menee, että kolmas kerta toden sanoo. Niin myös tässäkin asiassa. Monen suosikki blogaajani tavoin, olen para-aikaa perustamassa omaa yritystä ja hypännyt Suomen Blogimedian kelkkaan. Täällä blogissa mikään ei tule muuttumaan muuta kuin se, että SBM vastaa blogini mainos sisällöstä. Jatkan blogini kirjoittamista siis täysin itsenäisesti eikä sisältö tule muuttumaan (paitsi toivottavasti ainoastaan hyvään suuntaan hih). Koen, että tämä yhteistyö on blogini ja teidän lukijoiden kannalta se ehdottomasti paras ratkaisu.

Haaveet on tehty toteutettaviksi ja jos jokin asia kutkuttaa mieltä niin sen eteen on tehtävä töitä. Siksi olen nyt hyppäämässä kohti tuntematonta ja ryhtymässä yrittäjäksi. Vanhoista haaveista en todellakaan luovu, joten kun olen saanut tämän homman rullaamaan niin rinnalle tulee muuta. Ensi keväänä viimeistään tahdon ehdottomasti asustaa ulkomailla ja tehdä oman-alani päivätöitä tässä rinnalla. Se on ihan selvä, mutta nyt otan vuoden viimeiset kuukaudet paussia siitä “mitä mun kuuluisi tehdä” ja rakennan jotain omaa.

Te rakkaat lukijat olette edelleen tämän homman suola (<3) ja toivon, että te pysytte mukana jatkossakin.  Nyt siis kohti uusia tuulia. Wish me luck! 🙂

//

Oh my, where to begin. I started blogging in the summer of 2011 in Monaco. I was doing my internship there and most of my friends had already left home for summer. I had a lot of quiet nights and one day decided to start my own blog. I never in a million years thought that anyone would actually read it, but that’s what happened. Over the years I have kept this blog going next to my “regular” student or work life.

This year my ambition and motivation to improve and grow Style Plaza only increased, which is why I started putting a lot more energy into it. I have even been in a few negotiations about a possible move, but none of  the options have seemed to be a good fit for the blog. Well I guess third times a charm as they say…From this day forward, I (as many of my fellow bloggers) start working with Suomen Blogmedia and I am now creating my own company so I can actually work as a professional blogger. SBM is responsible for the ads and I still have full control over the content and outlook of my blog, which is the most important thing for me.

I hope you will continue this ride with me as you are the reason I enjoy doing what I do. Lots of love and wish me luck in this new adventure! 🙂

 

ASUKUVA8ASUKUVA9ASUKUVA6ASUKUVA11

Coat / Zara

Shirt / Stella McCartney

Jeans / Seppälä

Heels / Zara

Bag / Céline

Save

You May Also Like

34 comments

Reply

Onneksi olkoon! Blogisi on alusta alkaen ollut suosikkejani! Sinun, jos kenen, on mahdollista menestyä yrittäjänä. Hyvää pyhäinpäivää!

Reply

Kiitos paljon Marjukka! 🙂

Ja kiitos, sitä samaa sinne!

P.S. Se sun antamasi haaste (viikkoja sitten) on vihdoin työnalla! 😉

Reply

onnea uuteen blogin ja tavoiteisiin..

Reply

Kiitos kovasti Katja! 🙂

Reply

Congrats on the new collab. I could definitely tell that in the past few month you put a lot more effort into your blog and I like that a lot. So I hope this collab will help you to go even further and I’m for sure gonna keep on reading 🙂

Reply

Thank you Caro for your encouragement and for sticking with me! 🙂 Hope I can offer you even better content now that I have more time to work on the blog!

Reply

Amazing post dear 😉 Lovely photos ;)) I also adore your coat ;))

http://patricia-loves-fashion.blogspot.com/

Reply

Thank you Patricia! 🙂

Reply

Onnea muutosta! <3 Ja hurjan paljon tsemppiä yrittäjyyteen 🙂 Sulla on just oikea asenne, teet sellaista mikä tuntuu hyvältä vaikka "normit" sanoisi että pitää tehdä jotain muuta. Olet idolini! ^_^

Reply

Voi kiitos Elisa! <3

Edessä on paljon uutta, mutta innolla odotan niitä haastavampiakin asioita (voi olla, että olen tästä eri mieltä sen jälkeen kun olen käynyt verottajan juttusilla ;)).

Ja elämä on tosissaan liian lyhyt, joten nyt annan palaa kun siihen on mahdollisuus!

Kiitos vielä tsempeistä!

Reply

Good luck girl! This blog so deserves to go on a whole new level!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you Natali! Such a sweet thing to say, thank you 🙂

Reply

Love this bag ..so much! and congrats!

Reply

Me too! 😉 Thank you dear!

Reply

Mahtavaa, uskon etta paatos on todella hyva!! Onnea uusiin tuuliin<3

Reply

Kiitos Jenni <3 Tämä vuosi on ollut todella haastava monestakin syystä, mutta oman yrityksen perustaminen tuntuu oikeelta ja nyt oli sen aika, joten innolla odotan näitä seuraavia kuukausia 🙂

Reply

YOU GO GIRL! <3 Onnea uusiin haasteisiin!
xx J

Reply

Iso kiitos!! <3

Reply

Onnea!

Olen seurannut sivusta blogin kehitystä ja jälki todella näkyy. Myös tälläiselle maallikolle.

Onnea Oy Ab Style-Plazalle ja muutoksille! 🙂

Reply

Kiitos kovasti ja ihanaa kuulla, että kehitys näkyy sinne ruudun toisellekin puolelle eikä ainoastaan tapahdu oman pääni sisällä! 🙂

Hih, kiitos!

Reply

Love the trench and I think it’s because I have the same one 🙂

Denina
http://deninamartin.com

Reply

Hih no wonder! 😉

Reply

Onnea uusiin tuuliin, oot ehdottomasti ansainnut sen! (: Ja olet kyllä aivan oikeassa tuossa, että välillä pitää tehdä muutakin kuin “sitä mitä kuuluisi”, just niin kuin itsestä tuntuu hyvälle.

Jään innolla seuraamaan, mitä tulevaisuus tuo tänne blogiin tullessaan. (:

Reply

Kiitos Ann! Olet ihana 🙂 Ja elämä on liian lyhyt katuakseen yhtään mitään, joten nyt annan palaa kun aika on oikea. Myöhemmin sitten muutakin tähän rinnalle!

Reply

Onnea upeus! Minulla ollut yritys pystyssä reilun vuoden päivät blogin takia ja kyllä on kannattanut! Olen oppinut tosi paljon ja toki myös tuskaillut Suomen verosysteemin kanssa ;D haha! Blogisi on yksi ehdottomista suosikeistani ja taas näissäkin kuvissa niin upea asu! <3

Reply

Kiitos Elina! <3 Tiedät sitten, että oon kaiken uuden edessä kun olet kokenut saman! Itse odotan vähiten juuri niitä verottajan kanssa sovittuja treffejä 😉 hih! Kiitos ihana!

Reply

No näin mää arvelinkin, paljon onnea! <3
Ihmettelin kyllä jo aikoinaan ensimmäisen kerran blogiisi eksyessä, että miksi sua ei ole bongattu minnekään sivuistoille tai muuta vastaavaa. 🙂 Erotut massasta eduksesi.

Reply

Kiitos Camilla <3 Niin kauniisti sanottu!

Reply

Congratulations, Anna Sofia !!! I have no doubt about your potential 🙂 Your blog is just amazing ! As a reader I can see the quality in everything (ideas, photos, texts) ! Keep going and good luck ! Your followers are with you 😉

Reply

Thank you Irina! 🙂 I’m so lucky to have readers like you who encourage and push me forwards, THANK YOU! You made my day with this comment 🙂

Reply

Voi, mulla on ollut niin kiirus etten ole lemppariblogejakaan kerennyt kunnolla lukemaan, ennen kuin nyt. Mahtava uutinen Sofia, paljon onnea uusiin tuuliin!!<3 Blogisi on tyylikkyydellään todella ansainnut paikkansa muiden upeiden blogien joukossa Suomen Blogimediassa 🙂

Reply

Kiitos Lili! <3 Niin kauniita sanoja, merkkaa mulle tosi paljon 🙂

Reply

Onnea sinulle Anna Sofia yrittäjyyteen! Minusta on todella hienoa, ettet ole lähtenyt blogisi kanssa mihin tahansa yhteistöihin. Sen ansiosta me lukijasi olemme saaneet nauttia blogisi tyylikkäästä sisällöstä ilman jatkuvia blogiyhteistöitä. Ihanaa joulunodotusta sinulle (jos ei ole liian aikaista sanoa niin) ja kiitos inspiroivasta blogistasi, jota toteuta aina yhtä hyvällä maulla!
Sini

Reply

Voi että, KIITOS Sini! Niin mieletöntä huomata kuinka kannustavia ja tukevia te olettekaan siellä ruudun toisella puolella. Kiitos itsellesi ajastasi ja näistä kauniista sanoista! 🙂 You made my day!

Kiitos ja hyvää joulun odotusta myös sinne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *