red lips2

 

Helpoin tapa saada kasvoihin hieman väriä on käyttää huulirasvan sijaan punaista huulipunaa. Itse käytän tätä kikkaa lähinnä silloin kun ihossa on normaalia enemmän epäpuhtauksia (punaiset huulet vie huomion kätevästi pois näpyistä), mutta myös silloin kun iho kaipaa pientä piristettä. Varsinkin nyt syksyllä oma ihoni on niin vaalea ja hieman elottoman näköinen (täytyykin varata aika kosmetologille), että pieni väri ei ole ollenkaan pahitteeksi. Näillä punahuulilla onkin hyvä aloittaa viikonloppu (kuvassa itselläni on Chanel Rouge Coco #19). Bon week-end a tous!

Happy Friday everyone! I will be starting my weekend in this look. I rarely use red lipstick, but I should use it more often. It brings a pop of color to my skin (which is most of the time this pale) and is a great distraction when having some spots. Bon week-end a tous!

P.S. I am wearing Chanel’s Rouge Coco #19 in this picture.

You May Also Like

6 comments

Reply

Mikään ei peitä tumia silmänaluesia paremmin kun kirkkaan punainen huulipuna 🙂

Hyvää viikonloppua!

Reply

Hih totta, sekin vielä! 😉 Kiitos ja sitä samaa sinne!

Reply

Hei, en malta odottaa mitä siitä sun Luxbagin paketista löytyi! 🙂 Tämä ei ole mikään vaatimus, mutta esittelehän pian, hehe!

Reply

Will do! 😉 Mä hamstraan sitä vielä paketissaan, mutta heti ensi kuun alussa kun täällä blogissa tapahtuu pieni muutos niin korkkaan laukun sen kunniaksi. Ja vannon, että tuutte näkemään sitä täällä sitten kyllästymiseen asti…Hyvät viikonloput! 🙂

Reply

Todella kaunis kuva! Samaan hengenvetoon on helppo todeta, että minulta puuttuu täydellinen tumma huulipuna x

Reply

Voi kiitos Hanna! Tuo Chanelin on ollut tosi hyvä. Kestää huulilla pitkään ja väri on kaunis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *