816A2513

 

Päivettynyt iho on kaunis, sitä en kiellä. En kuitenkaan halua kärvistellä auringon alla koko kesää värin toivossa, joten turvaudun itseruskettaviin. Olen kyllä sitä mieltä, että kalpea iho on huomattavasti parempi vaihtoehto kuin oranssi iho. Siksi itseruskettavan on oltava hyvä ja laadukas. Laikukas lopputulos ei myöskään miellytä omaa silmääni.

Olen kuullut paljon hyvää St.Tropezin itseruskettavista ja ainoa asia mikä hirvittää on hinta. Olen kuitenkin valmis maksamaan sen lähemmäs 40€ jos tulos on tasainen ja väri hyvä. Onko teillä kokemusta tämän merkin tuotteista? Hinnan arvoisia vai ei?

Kasvoille löysin viime vuonna Clarinsin loistavan Radiance-Plus Golden Glow Boosterin. Voitte lukea vanhemman postauksen siitä täältä!

 

I think that sun-kissed skin is beautiful, but in my case, it’s easier to get this tan from a tube than form the sun. For health reasons (and for skins aging), I also don’t recommend anyone to spend time under the sun without proper sunscreen. Luckily there’s other alternatives to getting some color on our skin and the best is self-tanners. I’m now looking for a self-tanner for the body, which leaves a natural result. No orange, please, because honestly I rather look this pale than orange. 

I’ve heard many good things about St.Tropez’s products. Have you guys used this brand? Worth the money or not?

Last year I found a great self-tanner for the face from Clarins. You can read the older post here.

You May Also Like

6 comments

Reply

St.Tropezin itseruskettavia en ole kokeillut, joten niistä en tiedä, mutta testasin hetki sitten Vita Liberatan itseruskettavia ja sille tielle jäin! Oli pakko käydä hakemassa jo iso pullo pienen testipullon tilalle. Tosi kaunis, oikeasti päivettyneen sävyinen väri ja ainakin vaahto oli suht helppo levittää. Hinta aika korkea myös, muttei muistaakseni ihan noin kova kuin St.Tropezilla. Teen varmaan postauksenkin jossain vaiheessa kyseisestä merkistä! 🙂

Reply

Joo, jään innolla odottamaan! 🙂 Kiitos vinkistä! Tota olisi kiva päästä kokeilemaan….

Reply

Vita Liberatan ja Diorin itserusettavat ovat parhaita. Iho ei tulle kellertäväksi vaan näyttää kauniin päivettyneeltä. Diorin voide ei myöskään haise itseruskettavalle. Hinta on kyllä kovahko, mutta jos yhtä pitäisi suositella niin se on Dior. Olen kokeillut myös Clarinsin boosteria kasvoille, mutta mielestäni se taittaa myös hieman oranssiin, jos laittaa 3-4 tippaa, ja jos laittaa 2 niin rusketus ei näy, Niin ja tiesitkö että Clarinsilta on tullut vastaava boosteri myös vartalolle? Stockalla näin sitä ainakin.

Reply

Kiitos vinkeistä! 🙂 Käytän niitä Clarinsin tippoja ihan muutaman per kerta, jotta saan kevyen päivetyksen. Siihen tarkoitukseen se on ollut tosi hyvä! Ja en muuten tiennyt, että siitä on tullut vartalo-versio…täytyykin käydä tsekkaamassa! Ja muutenkin tarkistaa se Diorin valikoima.

Reply

Mielenkiintoista oli myöskin se, että tuo bodyversio on huomattavasti edullisempi, mutta inci oli mun silmään sama.. 🙂 Olen käyttänyt Diorin self-tan body geliä (en nyt muista sen oikeaa nimeä) myös kasvoille yötä vasten. Myyjän mukaan se on käytännössä samaa ainetta kuin kasvoversio, mutta kasvotuotteessa on myös hoitavia ominaisuuksia. Jos käyttää sen alla normaalisti yövoidetta, niin sillä ei ole paljon merkitystä. Tuntuu hassulta maksaa samasta lopputuloksesta lähes tripla hinta, vain koska siinä lukee face. 🙂

Reply

Totta! Tossahan säästää aika mukavasti…ne kasvoille tarkoitetut on yleensä niin kalliita (etenkin jos puhutaan just Diorista tai Chanelista). Mä en tiedä jos saisin näitä edullisemmin Ranskasta niin pitää odottaa ensi viikkoon ja vertailla hintoja siellä! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *