NEULE10

 

Nyt saatte kysellä mitä mieli tekee ja vastailen teidän kysymyksiin sitten videon kautta. Heh, kylmä hiki tulee kun mietin kameran edessä puhumista taas kerran, mutta toivottavasti tällä kertaa osaisin olla edes hitusen luonnollisempi kuin edellisellä videolla. Kommenttiboksin puolella voitte siis kysellä mitä mieleenne tulee![/dropcap]

P.S. Iso kiitos kaikille edellisen postauksen kommenteista. Mietin pitkään julkaisenko sitä postausta ollenkaan sen henkilökohtaisuuden vuoksi, mutta onneksi uskalsin. Oli mielenkiintoista ja hieman surullistakin lukea teidän tarinoita, mutta päällimäiseksi jäi se fiilis, että te hyväksytte itsenne juuri sellaisenaan ja se vasta inspiroivaa ja ihanaa olikin. Iso kiitos siis teille kaikille!

//

Time for a question post! You can ask me anything in the comment section and I’ll answer you guys by video. I’m already dreading this video part, but I’m hoping the result would be more natural compared to the first video. Hope for the best!

Save

You May Also Like

7 comments

Reply

Kenen tyyliä ihailet? Voitko kuvitella asuvasi Ranskassa vielä joku päivä? Mitä piirrettä arvostat eniten ihmisissä?

Reply

Mikä on sun pahin tyylimoka? Jos sellanen löytyy! 🙂

Reply

What material wish is on the top of your list?

Reply

This may be too personal but I would love to know what you have studied or what you do for living except blogging 😉 i was always wondering if its sonething related to fahion…:) Best, Sophia

Reply

What place you haven’t visited yet and is on top of your list of places to go to?

Reply

Seurustelet ilmeisesti ranskalaisen miehen kanssa niin kyselisin miten kulttuurierot näkyy teidän suhteessa? Entä mitä kulttuurieroja huomaat oman ja miehesi perheen kesken?

Reply

What’s the best and worst thing about blogging ?

xo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *