Screen Shot 2015-01-22 at 12.26.45

 

Kahden viikon päästä suntaan kohti Seychellejä. Olen tainnut mainita täällä aikaisemmin, että isäni on innokas sukeltaja ja hänen seuraava kohde on Seychellit. Itselläni on ajallisesti mahdollisuus lähteä mukaan (blogin paras puoli kun töitä voi tehdä mistä tahansa käsin) niin lähden hänen matkaseuraksi. Isällä luvassa siis aktiiviloma ja itselläni vähemmän aktiivinen sellainen, heh. Tuntuu, että nyt on kyllä saatava aurinkoa, jotta energiatasot hieman nousisi!En ole todellakaan mikään kova auringonpalvoja, mutta tuolla ajattelin kyllä lepäillä auringon alla. Kroppa hyvin suojattuna tietenkin. En ole vuoteen ottanut aurinkoa (mitä nyt kesällä vähän), joten voin vaan kuvitella millainen shokki se on iholle yhtäkkiä olla palavan auringon alla. Aurinkovoiteet korkeimpien suojakertoimien kanssa siis mukaan![/dropcap]

 

In two weeks I’ll be on my way to Seychelles! My father is an enthusiastic diver and as his next destination is Seychelles, I decided to join him. Luckily for me I can work anywhere as long as I have internet, so I’m happy to go with him! My fathers focus is on the diving and my focus is on relaxing, heh. It feels like this winter has been going on for so long now that I’m in desperate need of some warmth and sun. I’m not so much in tanning, but there I will enjoy the sun as much as I can, which is why I need to take some very strong sunscreens with me. The last thing I want is to burn and age my skin, so I’ll have to be very careful (as usual) with my light skin.

 

Screen Shot 2015-01-22 at 12.21.12

 

Olen aina halunnut käydä Seychelleillä ja poikaystäväni (joka on käynyt siellä kolmesti) on hehkuttanut näitä saaria niin paljon, että odotan innolla reissua. Vähemmän innolla odotan matkustamista sinne (olenkin täällä kertonut, että pitkät lennot on itselleni hankalia ajoittaisen lentopahoinvoinnin takia). Seychelleille ei ihan niin vaan lennetä, sillä mistään Euroopasta ei pääse sinne suoralla lennolla. Sinne oli aikaisemmin suora yhteys ainakin Pariisista ja Lontoosta, mutta ymmärtääkseni ne on molemmat lopetettu. Me lennetään ensin Tukholmaan, siitä Addis Ababaan ja siitä sitten Mahélle. Luvassa siis kaksi vaihtoa, mutta onneksi aikataulullisesti kaikki menee soljuvasti yhteen. Ei ole siis mitään pitkiä odotusaikoja tai muuta.

Seychellit koostuu monesta eri saaresta ja Mahé on maan pääsaari ja Victoria pääkaupunki. Viime vuonna lomailin Maurituksella, joka on itse asiassa melkeinpä suoraan Seychelleistä etelään vielä vähän kauempana. Tutulla intian valtamerellä siis pysytään. Ensimmäinen osa lomaa vieteään vähän kauempana pääsaaresta ja sitten loppulomasta tullaan lähemmäksi. Toiveissa on myös tutustua maan moniin saariin ja tehdä retkiä, joten pelkästä löhölomasta ei ole kyse…yeah right, heh.

Onko Seychellit teille tuttu paikka? Kaikki vinkit otetaan kiitollisena vastaan!

 

I have actually always wanted to visit Seychelles and I feel very lucky to go. My boyfriend has been there three times and he just loves the place. After hearing his stories I’m pretty sure it’s going to be a beautiful place! The only thing I’m not so into is the travel there. There are no direct flights from Europe to Mahé (the main island), which is why we first fly to Stockholm, then to Addis Ababa and then Mahé. I’m not very into long flights as I tend to get motion sickness, but I’m pretty sure it’s going to be worth all that.

Seychelles actually consist of 115 islands in the Indian Ocean. Last year I visited Mauritius so Seychelles is just basically North from there. Staying in the familiar waters I could say! The first part of the holiday we are staying a bit further from Mahé and the last closer so we have enough time to catch the flight home. I’m also looking forward to doing many trips and visiting many islands…so it’s not all just about relaxing, heh. 

Have you visited Seychelles? If so, any travel tips?

 

*All images: Pinterest.

Save

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *