D75_8681

 

Viime viikolla mulla tuli niin hirveä kaipuu kevättä, että päätin pukea trenssin päälleni. Luonnollisesti ei ehkä se lämpimin vaihtoehto, mutta kun lämpömittari näytti muutamaa plus astetta ja kerrospukeutui niin ulkonakin pärjäsi hyvin. Yläosassa on oikeastaan neljä eri kerrosta; aluspaita, neule, farkkupaita ja trenssi. Jos tuohon lisäisi vielä villahuivin niin voisi tulla jo aika lämmin.

Mulle vaalea trenssi on aina ollut se kevään ykköstakki. Tämä Zaran vanha on ollut lojaali ystävä jo pari vuotta, mutta nyt huomaan, että takaosasta se on hiukan kärsinyt ja pituuskaan ei enää oikein miellytä. Mun mielestä takki olisi vähän pukeampi jos se olisi hitusen pidempi. Saa siis nähdä jos keväällä löydän tälle tuuraajan!

Eilinen päivä meni jotenkin ihan zombina kun aloin tuijottamaan liian myöhään sitä paljon kohuttua “Ensitreffit alttarilla”-ohjelmaa. Aika rohkea konsepti vaikka se vääristääkin avioliiton merkitystä aika pahasti. Mun mielestä ensi tutustutaan ja sitten tehdään se päätös halutaanko viettää loppuelämä yhdessä. Eihän voi sanoa “tahdon” ennen kuin tuntee toisen ja oikeasti tietää voiko sitä toista kestää loppuelämän, heh. Mutta ihan mielenkiintoinen “kokeilu” ja ehkä joku näistä pareista menestyykin oikeassa elämässä. You never know! Ja ainakin kaikki parit vaikutti todella symppiksiltä.

Hyvät viikonloput kaikille!

 

Last week I started missing Spring so bad that I decided to wear my trench coat. Not the warmest option, but as the temperature was a few degrees above zero I knew I pull of the trench coat look by layering underneath. I actually have four layers on top; an under shirt, knit, jean shirt and the trench. If I would have added a wool scarf it would have actually been a very warm outfit.

For me a trench coat is “the coat” for Spring. This one from Zara has been a loyal companion for a few years, but now I start to notice some wear in the back. I also think my next trench coat should be a little longer. Hope I’ll find a replacement for it this year!

Have a great weekend lovelies!

 

 

anna street 2

Anna streetD75_8579D75_8636

Trench coat / Zara

Shirt / Uniqlo

Knit / Only

Jeans / Zara

Boots / H&M

Bag / Chanel

You May Also Like

10 comments

Reply

Mitä huulipunaa sinulla on kuvissa? Näyttää ihanalle!

Reply

Huulissa on Chanelin Rouge Coco #19! Se on kyllä tosi kaunis sävy 🙂

https://www.style-plaza.com/2014/10/red-lips-a-la-chanel.html

Reply

Musta tuo trenssi on todella kaunis, hyvä tuollaisena lyhyempänä 🙂 Juuri tuollainen mulla on etsinnässä, en ole vain sopivaa vielä bongannut mistään. Ihana yhdistelmä muuten myös tuo neule+farkkupaita.

Reply

Voi olla, että kun talvella on tullut käytettyä sitä pitkää villakangastakkia niin siksi tuntuu nyt vähän orvolta tuo pituus 😉 Takki on kyllä ihana eikä sitä tarvitsis vaihtaa ellei se takaosa olisi kärsinyt.Harmi, mutta toivottavasti Zara tekisi vastaanvanlaisen kevääksi! 🙂

Reply

Always dressed wonderfully!! I have very similar trench from Zara but this Spring I’m finally investing in a classic Burberry one which will last me for many years to come!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

I was just today looking through Burberry’s website and thinking if I should finally get one that lasts for years! I have to think about it…;) At least I’ll be able to admire one on you if I stick with Zara’s trench coats!

Reply

Voi trenssi! Niin ikävä jo, vaan ei vielä. Vielä otan kaiken irti talvitakesita, vaikka kyllätyttääkin jo ihan mielettömästi.

Reply

Heh, täälläkin alkaa talvitakit tulla jo korvista ulos! 🙂

Reply

Nyt mun on kyllä pakko kysyä että mikä kamera tai edes millä objektiivilla oot kuvannut nämä kuvat? Ihanan tunnelmallisia ja ihana asu 🙂

Reply

Voi kiitos Sofia! 🙂 Kuvataan Nikonin D750 kameralla ja linssi on 50mm f1.8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *