DSC_0522

 

Palataan torstain kunniaksi Pariisiin ja tähän vanhaan asukuvaan. Siivoilin vanhoja kansioitani ja tämä asu erottui kuvien joukosta väriensä vuoksi. Keväinen fiilis on myös se mitä tästä löytyy! Vaikka talvi on vielä ihan voimissaan niin kevät tuntuu olevan jo kulman takana. Onkohan tämä kevään odottelu osa talvesta selviytymistä? Tarve uskoa ja uskotella itselleen, että vielä hetki ja sitten helpottaa? Itse kun alan odottelemaan kevättä jo heti tammikuussa ja ihan rehellisesti sanottuna, kevät on silloin vielä aika kaukana.

Tämä kuva muistuttaa itseäni myös siitä, että näitä värikkäitä asusteita voisi kaivaa esille hieman useammin. Miten raikkaalta ne näyttääkään!

 

TBT! I was cleaning my picture folders and this outfit just jumped out due to the brighter colors. As you know, I love black and grey so this outfit really stood out from all my other outfits. I also love how it reminds me of Spring, which is something I’m waiting for so badly. It seems funny that I start waiting for Spring as soon as New Year’s Eve is done even though it’s still quite far away then. Maybe it’s the only way to survive the long and cold winter, heh?

This picture also reminds me why I  should wear these colorful accessories more often. They look so fresh don’t you think?

 

Trench coat / Zara (similar here*)

Shirt / Stella McCartney (similar here*)

Jeans / J Brand

Heels / Céline (similar here*)

Clutch / Céline

Ring / Saint Laurent

*Mainoslinkkejä.

ladigue1

 

Pikaterveiset La Diguen saarelta! Tultiin tänne eilen laivalla Mahén saarelta ja matka kesti noin tunnin. Oli sen verran kova merenkäynti, että naama vihreänä saavuin maihin, mutta onneksi tokenin nopeasti heh. Ei siis kovin hohdokas alku! Toisaalta hyvä niin koska tästä saaresta glamour on kaukana. Saari on ihanan pieni, täällä on muutama hotelli jotka on kaikki perushyviä, mutta ei mitää luksusta. Toisaalta tämä paikka on niin autenttinen, että mikään luksushotelli ei tänne sopisikaan. Mahéen verrattuna ihan mieletön paikka ja tämä luonto on niin koskematon ja kaunis, että hijaiseksi vetää. Lisää juttua tästä saaresta siis myöhemmin!

Hyvää torstaita kaikille!

 

A quick hello from La Dique! We arrived here yesterday and this island it truly a pice of paradise. The nature is untouched and the island is just so beautiful. So much more so then the main island of Mahé (which was already gorgeous). Later I’ll post more about this little piece of heaven!

Have a great Thursday everyone!