D75_0122-1

 

[dropcap custom_class=”normal”]Täällä valmistaudutaan pikkuhiljaa jo seuraavaa reissua varten ja toivon todella, että Ranskassa ilmat olisivat edes hitusen paremmat kuin täällä, jotta voisin jättää talvitakit kotiin. Oli ilmat siellä kuitenkin mitä tahansa niin on ihana palata taas “toiseen kotiin”. Ikävä poikaystävääni ja ystäviäni on jo kova, joten odotan innolla, että pääsen viettämään aikaa rakkaiden kanssa.[/dropcap]

Olen myös niin iloinen meidän muutaman päivän reissusta Etelä-Ranskaan. Vietin siellä ihanat kolme vuotta ja sieltä löytyy roppakaupalla upeita muistoja. Me tapasimme sielä myös poikaystäväni kanssa, joten meille molemmille se tulee aina olemaan erityinen paikka.

Ennen reissua pääsen onneksi kampaajan tuoliin enkä malta odottaa että hiukset saa vähän raikkaamman ilmeen. Näistä kuvista näkee miten paljon ne on ehtinyt kasvamaan. Nyt toiveissa olisikin saada eteen vähän kerrostusta ja leikata kuivuneet latvat pois. Luvassa ei siis ole mitään kovin isoa muutosta, mutta kampaajakäynti piristää aina!

 

I’m starting to pack my bags again as on Friday I’m off to Paris. I’m hoping the weather is even slightly better than here so that I don’t have to drag all my winter gear with me. But no matter what the weather, I’m super happy to see my love and my friends again! It’s been too long. I’m also excited about flying to Monaco for a few days as it’s where I have many amazing memories from.

Luckily before these trips, I have an appointment with my hairdresser. About time! I’m not going to do anything too drastic, but can’t wait to get rid of the dry ends and just freshen up my look.

 

D75_0095-1D75_0153-1D75_0115-1D75_0091-1

Coat / Zara

Knit / Only

Jeans / J Brand

Boots / & Other Stories

Bag / Céline