D75_0122-1

 

[dropcap custom_class=”normal”]Täällä valmistaudutaan pikkuhiljaa jo seuraavaa reissua varten ja toivon todella, että Ranskassa ilmat olisivat edes hitusen paremmat kuin täällä, jotta voisin jättää talvitakit kotiin. Oli ilmat siellä kuitenkin mitä tahansa niin on ihana palata taas “toiseen kotiin”. Ikävä poikaystävääni ja ystäviäni on jo kova, joten odotan innolla, että pääsen viettämään aikaa rakkaiden kanssa.[/dropcap]

Olen myös niin iloinen meidän muutaman päivän reissusta Etelä-Ranskaan. Vietin siellä ihanat kolme vuotta ja sieltä löytyy roppakaupalla upeita muistoja. Me tapasimme sielä myös poikaystäväni kanssa, joten meille molemmille se tulee aina olemaan erityinen paikka.

Ennen reissua pääsen onneksi kampaajan tuoliin enkä malta odottaa että hiukset saa vähän raikkaamman ilmeen. Näistä kuvista näkee miten paljon ne on ehtinyt kasvamaan. Nyt toiveissa olisikin saada eteen vähän kerrostusta ja leikata kuivuneet latvat pois. Luvassa ei siis ole mitään kovin isoa muutosta, mutta kampaajakäynti piristää aina!

 

I’m starting to pack my bags again as on Friday I’m off to Paris. I’m hoping the weather is even slightly better than here so that I don’t have to drag all my winter gear with me. But no matter what the weather, I’m super happy to see my love and my friends again! It’s been too long. I’m also excited about flying to Monaco for a few days as it’s where I have many amazing memories from.

Luckily before these trips, I have an appointment with my hairdresser. About time! I’m not going to do anything too drastic, but can’t wait to get rid of the dry ends and just freshen up my look.

 

D75_0095-1D75_0153-1D75_0115-1D75_0091-1

Coat / Zara

Knit / Only

Jeans / J Brand

Boots / & Other Stories

Bag / Céline

You May Also Like

8 comments

Reply

Such a na amazing coat, absolutely love the cut and the colour!
I’m also up for a little bit of pampering before the weekend. Sometimes, that’s such a good “kick” for our self esteem. Good luck with packing your bags for Paris. 🙂

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Yeah it’s always a good idea to pamper yourself a little! 🙂 Thanks Natali and good luck to you packing your bags for L.A.! I mean that’s a little more exciting than my Paris trip I have to admit 😉

Reply

Odotan innolla taas sinun Ranskan postauksia. Aloitan itse torstaina ranskankielen opinnot paikallisessa kansalaisopistossa; neljännen vieraan kielen opiskelu saksaksi tulee olemaan ehkä haastavaa mutta varmasti todella antoisaa 🙂 Olisi kiva kuulla sinun ajatuksia kielen oppimisesta toisessa maassa, olet joskus kirjoitellutkin tästä aiheesta.

Reply

No huh, neljä vierasta kieltä? Mä haluan sun kielipään! 😉 Tsemppiä ranskan opintoihin! Mä olen ehkä huonoin esimerkki mitä tulee kielen oppimiseen toisessa maassa koska pärjäsin valitettavasti liiankin hyvin ilman kunnollista kielitaitoa. Etelä-Ranskassa kaikki tapahtui englanniksi ja Pariisissa taas opinnot ja työt vei kaiken ajan, jolloin ranskakielen opiskelut jäi pahasti varjoon. Perus jutut tuli toki opittua, mutta pakko myöntää, että nopea tempoisissa keskusteluissa jään jälkeen ja liian nopeasti vaihdan kieltä. Siks mun täytyy nyt ottaa intenssiivikurssi keväällä, jotta pääsisi sille tasolle, että pärjäisi hyvin töissä yms.

Reply

Enpä tiedä voinko laskua ruotsia enää “vieraaksi kieleksi”, se on jäänyt niin unholaan 😀 mitä nyt välillä katson Strömsöä Yle Areenasta..

Ymmärrän tuon uuden kielen oppimisvaikeuden. Kun muutin itse tänne Itävaltaan, menin periaatteella “nyt et puhu englantia vaan yrität viimeiseen asti saksaksi”. Ensimmäinen vuosi oli todella vaikeaa aikaa mutta opin samalla todella paljon! Piti vaan jaksaa puhua, ihan sama miten paljon tein virheitä. Kyllä minua sitten kaikki ymmärsivät (tai luulivat ymmärtävänsä) 😀

Reply

Mä luulen, että mun suurin ongelma on minä itse! 😀 Se sisäinen perfektionisti aristaa puhua kieltä jos ei osaa sitä täydellisesti, mutta luonnollisesti se on mahdotonta oppia uutta kieltä, ilman sitä vaihetta, että hakee niitä sanoja ja noh, kuullostaa ihan hölmöltä. Ehkä sekin vaikutti, että Pariisissa meno on aika nopeeta ja se, että yksi jäisi kassalle sönköttämään ei jotenkin luonnistu siellä… En nimittäin tavannut sielä mitenkään kovin empaattisia ihmisiä! 😉 Ainakin meidän lähikaupan kassat oli kyllä niin jäätäviä, että sielä oli parasta olla sanomatta mitään, heh!

Mutta kyllä mä haluan sen kielin vielä klaarata niin hyvin, että pystyn käyttämään sitä töissä. Haasteita siis riittää!

Reply

Enjoy France! Such a perfect moment to venture out there at this time of the year.

Reply

Thank you Susu! 🙂 Yes, it is! Apparently it’s +10 degrees (more or less) there now, which beats Helsinki weather for sure…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *