D75_3967

 

Kerroinkin teille, että olin kuolannut näitä IvyRevelin kollareita jo ennen kuin sain kyseiseltä merkiltä yhteistyöehdotuksen. Kun sain kuulla, että voin valita muutaman vaatteen heidän uudesta mallistosta niin oli itsestäänselvää, että valitsisin kollarin.

Käytän harvemmin hopean väriä missään (koruissa, vaatteissa jne.), mutta tässä tuo hopeinen V toimii todella hyvin! Itse stailasin kollarin rennosti vaikka vapaalle viikonlopulle sopivaksi ja sama kokonaisuus näkyy päälläni myös tänään. Tähän vielä tennarit ja trenssi niin oma viikonloppu lookini on valmis!

Tennareista muuten…kävin sovittelemassa Supergan tennareita viime viikolla, mutta koot menivät niin hullusti, että on pakko hylätä ajatus niistä. Oma kokoni on normaalisti 38, mutta Supergan mallissa se oli liian pieni ja koko 39 taas liian iso. Puolikokoja ei ole, joten täytyy varmaan valita Converset! Mietin vaan, että minkälaiset ne on jalassa? Ne nimittäin tuntuivat todella raskailta ja vähän epämukavilta (kun sovitin), mutta kaipa ne muokkaantuu käytössä jalkaan muiden kenkien lailla?

Näiden kuvien myötä toivotan kaikille ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!<3

 

I told you guys I that I have been a fan of IvyRevel’s sweatshirts for a long time. When I got to choose a few items from their Spring collection, I knew instantly that a sweatshirt would be one of my picks. This one is so comfortable and cosy, which is why I styled in a very casual way. Perfect for the beach as well, heh!I rarely wear silver color in my jewellery of clothing, but here this silver V works so well.  I think this weekend I’ll wear this exact same look with sneakers and a trench coat.

And talking about sneakers, last week I tried a pair from Superga. Unfortunate I had a problem with the sizing as 38 was too small and 39 too big. They don’t have half sizes in the model I want. I guess I’ll have to go with a pair of Converse! I’m just wondering how comfortable they’re on. When I tried them, they felt quite heavy and not that comfortable…But I guess they’ll mold to my feet once I wear them more?

With this summery pictures I’m wishing you all a great weekend!<3

 

D75_4043D75_4077D75_4111 2D75_3980 D75_4019D75_3945

 Sweatshirt / IvyRevel* (find it here)

Jeans / Monki

Sunnies / Ray Ban

*Saatu blogin kautta.

You May Also Like

10 comments

Reply

Hei kokeilitko 39-kokoa pohjallisen kanssa? Yleensä korjaa juuri sen puoli kokoa + tekee kengistä supermukavat. Etenkin pestävät pohjalliset on kesällä kivat, kun kuitenkin käyttää kenkiä ilman sukkia. 🙂

Reply

No en kyllä tajunnut kokeilla! Kiitos vinkistä 🙂 Täytyykin ehkä mennä takaisin testaamaan…Voi olla, että 39 näytti omaan jalkaani vähän liian massiivisilta näin ulkoapäin (ne kun on niin raskaan näköiset), muttta täytyy antaa niille vielä mahdollisuus ja kokeilla sen pohjallisen kanssa. Hyvää viikonloppua Reetta!

Reply

Heips Anna! Mikä koko sulla on tuossa collegessa? 🙂
Arvaan, että neiti C haluaa samanlaisen 😉
Hauskaa päivää sinne maailmalle ja terveisiä T:lle!

P.H 😀

Reply

Heippa! Mulla on koko S ja se on kivasti vähän “oversized”. Jos haluaa istuvamman mallin niin kannattaa ottaa yksi koko pienempi! Voin tulle joku päivä teille näyttämään niin neiti voi sovitella 😉 Kiitos ja terveisiä täältä!

Reply

Such a lovely photos! I like your sweatshirt a lot. Sorry to hear about the Superga sneakers. I hope that Concerse will be a good option too. I never had problems with Converse and they usually work with almost every outfit too.

️http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks Natali! I kind of wish I was back there right now 😉 Have a great weekend!

Reply

Kivaa viikonloppua sinnekin!

http://www.peaceandstyle.fi

Reply

Kiitos Ansku! 🙂

Reply

Näissä kuvissa on aivan ihana tunnelma, iski itsellekin kaipuu Etelä-Ranskaan 🙂 Ja noista Converseista, mulla ainakin on jokainen uusi pari muokkautunut tosi hyvin jalkaan, vaikka ei ne ekalla kokeilullakaan huonoilta ole tuntuneet. Käytän omia valkoisia korkeavartisia lähes vuoden ympäri, joten alkaisi varmaan itsellänikin olla aika ostaa uusi pari, ei ole ulkonäkö nimittäin enää se parhain 😉

Reply

Mä aloin jo nyt ikävoimään takaisin sinne vaikka reissusta on vasta alle viikko! 😉 Okej, hyvä tietää, että olet ollut tyytyväinen sun Converseihin! Ne on varmaan se seuraava kenkä hankinta. Vertaan niitä ihan turhaan mun Adidaksen tennareihin koska eihän ne ihan samassa sarjassa paini, joten ei ihme, että ne tuntuu vähän kovilta jalkaan. Uskon kyllä, että just ajan kanssa ne pehmenee ja tuntuu vähän mukavimmilta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *