asu2014 1

 

Kuvissa taas sama Josephin luottoneule jonka hankin vuosi sitten alennusmyyntien aikaan. Kannattaa tarkistaa Josephin alet koska sieltä voi löytää todellisia helmiä! Nämä kuvat on otettu Pariisin ulkopuolella yhtenä harvana aurinkoisena päivänä. Aurinkoa tuli tankattua ihan tappiin asti koska muuten täällä on ollut lähes yhtä harmaata ja pimeetä kuin siellä Suomessa. Mä palailen jo huomenna takaisin Helsinkiin ja sitten alkaa kunnon joulu fiilistely!

Paljon on myös Pariisin asukuvia ja juttuja vielä tulossa. Meidän viimeinen ilta täällä vietetään ystävien seurasta nauttien ja viimeisiä tuliaisia ostaen! Huomenna on tulossa postaus meidän Vallée Village -outlet visiitistä, joten pysykää kuulolla. Bonne journée!

 

This cosy turtleneck knit never disappoints me! It’s been so cold in France that without it I would have been in trouble. These pictures were taken outside of Paris on a rare sunny day, but I just love the calm scenery here. Great contrast to the busy streets of Paris! Tomorrow I’ll be heading back to Helsinki and then I’ll also have more time to post more outfit pictures and Paris stories. Today I’ll be focusing on my love as he stays here and enjoying the last moments  in Paris. For tomorrow I have scheduled a post about our visit to Vallée Village (the outlet outside of Paris) so stay tuned. Bonne journée!

 

asu2014 8asu2014 2asu2014 6asu2014 5asu2014 3asu2014 9

Cashmere knit / Joseph

Jeans / Zara

Shirt / T by Alexander Wang

Heels / Zara

Bag / Chanel

Hat / Pimkie

 

You May Also Like

8 comments

Reply

Beautiful photos, gorgeous scenery and fantastic outfit, very Parisienne chic ! 🙂

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks Natali! 🙂

Reply

Voi että miten kauniita kuvia, TAAS! 🙂 Olet kyllä niin kuvauksellinen ettei mitään rajaa. Ja tuo asukokonaisuus vaikuttaa ihanalta ja erittäin mukavalta. Mäkin tykkään yleensä yhdistää kauluspaidan ja löysän neuleen, kerrospukeutumista parhaimmillaan. Poolokauluksia tosin vähän vierastan, mulle tulee niissä helposti tukehtumisolo :/

Reply

Kiitos Elisa! 🙂 Hih, en tiedä tosta kuvauksellisuudesta…näkisitpä puolet noista otoksista.;) Joo, neule on paljon pukevampi kun alla on kauluspaita. Vaikka se näkyisi sieltä vaan pikkasen niin se silti tuo erilaista fiilistä asuun. Heh, mä rakastan poolokauluksia, mutta ymmärrän hyvin jos joku pitää niitä ahdistavana!

Reply

Upeita kuvia, punainen huulipuna pukee sua todella hyvin 🙂

Reply

Iso kiitos H! 🙂 Olen yrittänyt totutella käyttämään punaista huulipunaa useammin koska se raikastaa kasvoja kivasti. Etenkin tähän aikaan vuodesta kun iho on kalpea kuin lakana!

Reply

Ihanan pitkät hihat. <3 Just sellaisen näköinen neule, johon tekisi mieli oikein kunnolla kääriytyä. 😉

Punahuulet kyllä korostaa sun kauniita kasvoja.

Reply

Joo, se on just sellainen! Niin iso ja muhkea 🙂 Kiitos Camilla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *