130115 7

 

Te tiedättekin, että olen himoinnut Chloén Susanna bootseja jo pidemmän aikaa. Niiden hinta on vaan niin kova, että mielummin laitan sen rahan vaikka laukkuun kuin kenkiin. Olen kuitenkin täysin missannut sen, että merkiltä on tullut samanmoiset balleriinat mallistoon.

Bongasin ne itseasiassa TheOutnet.comista puoleen hintaan, joten en paljon jäänyt miettimään laitanko ne tilaukseen vai en. Ihmettelen vaan, että miten ne sinne sivulle edes joutuivat koska Pariisin Chloé liikkeessä ne oli Susanna-bootsien rinnalla ihan täyteen hintaan. Ehkä tämä oli taas näitä “meant to be fashion moments” heh?

P.S. Lukijatutkimus ja Ladurée teepaketin arvonta on edelleen käynnissä ja pääsette osallistumaan siihen tästä!

 

As you know, I love Chloé’s Susanna boots. However, they are so expensive that I rather buy a bag with that money than shoes. What I hadn’t realized is that they now also have flats in this same style.

I actually found them on TheOutnet.com for -50% so obviously I didn’t have to think too hard about buying them. I’m actually even surprised they were even on sale as in the Chloé store in Paris they were full price. Well, I’m not complaining. Maybe it’s again one of those – mean to be fashion moments, heh?

You May Also Like

4 comments

Reply

Ai mutta noihan on ihan täydelliset, niin somat mutta samaan aikaan löytyy asennettakin 🙂

http://www.peaceandstyle.fi

Reply

Eikö? 🙂 Hyvät viikonloput!

Reply

Voi että miten hienot!!
Itse olen myös ihastellut Susanne bootseja jo pitkään, ja kun Nina’s:lle oli tullut kokoja varasin heti omani. Se nahkan pehmeys ja istuvuus jalassa on jotain niin ihanaa <3 Kirpaisi kyllä kassalla, mutta uskon näiden olevan jalassa monta vuotta eteenpäin 🙂
xx J

Reply

Mä kokeilin niitä Pariisissa ja yllätyin siitä miten mukavat ne on jalassa! Ainakin pääsen nyt ihailemaan niitä sun jalassa jos ne ikinä omasta kaapista löydy 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *