Nepal_kuva_700x700px

 

[dropcap custom_class=”normal”]Kuten me kaikki tiedämme, Nepalissa on tapahtunut tuhoisa maanjäristys. Nepalin maanjäristys on pahin alueella yli 80 vuoteen. Kuolonuhreja on jo 4300, loukkaantuneita on ainakin 8000 ja uhriluvun pelätään kasvavan pahimmillaan moninkertaiseksi. Kaikki apu ja tuki on nyt tarpeen![/dropcap]

Kun minulta kysyttiin halukkuutta levittää sanaa Punaisen Ristin katastrofikeräyksestä, oli ilmiselvää, että lähden mukaan. Tuntuu pahalta, että nämä luonnonkatastrofit tapahtuvat usein maissa tai alueilla missä ihmisillä on jo ennestään todella vähän. Tällaisen katastrofin jälkeen ei jää siitä vähästäkään pahimmassa tapauksessa mitään jäljelle.

Itse koen olevani etuoikeutetussa asemassa, sillä voin levittää sanaa tästä keräyksestä blogini kautta. Oma lahjoitukseni on nyt tehty ja toivon hartaasti, että ne ketkä pystyvät lahjoittamaan edes pienen summan tekisivät sen. Kaikki apu on tarpeen![spacer]

Tavoitteena on kerätä bloggaajien ja muiden sosiaalisen median aktiivikäyttäjien voimin kasaan 5 000 euroa katastrofin uhrien auttamiseksi. Otatko haasteen vastaan?

[spacer]

LAHJOITUSLIPPAASEEN TÄSTÄ

http://www.lahjoituslipas.fi/punainenristi/bloggaajiennepalkerays/lahjoita/

[spacer]

Voit lahjoittaa myös soittamalla tai tekstiviestillä:

Soita 0600-122 20 (20,28 € + ppm)

Lähetä tekstiviesti SPR numeroon 16499 (15 €)

[spacer]

Toinen konkreettinen keino auttaa on levittää sanaa Punaisen Ristin keräyksestä. Kerro seuraajillesi keräyksestä esimerkiksi blogissasi, sivustollasi, uutiskirjeessäsi, sähköpostisi allekirjoituksessa, Facebook-profiilissasi jne. Valmiin keräyskampanjamateriaalin voit hakea osoitteesta http://www.kampanjasivu.fi/nepal-kerays/

[spacer]

ISO KIITOS KAIKILLE!

 

mar6

 

Viime vikolla kerroin täällä, että muutan takaisin Ranskaan kesäkuussa. Me olemme olleet poikaystäväni kanssa nyt kauan erossa, enkä ihan rehellisesti edes muista milloin me viimeksi näimme toisiamme (mikä tarkoittaa, että siitä on ihan liian kauan). Onneksi hän löysi hyvät lennot ja tulee tänne nyt parin viikon kuluttua. Me pääsemme vihdoin viettämään aikaa yhdessä – mitä luksusta! Valitettavasti hän on täällä ainoastaan viikonlopun yli, mutta sekin on parempi kuin ei mitään. En tiedä teistä muista kaukosuhteessa olevista, mutta itselläni se ikävä ainakin kasvaa paljon enemmän kun tietää, että pian näkee sen toisen. Mitä lähemmäs se päivä tulee niin sitä kovemmaksi ikävä kasvaa. Ei ehkä ihan loogista, mutta niin se vain omalla kohdallani menee!

Nämä kuvat on muuten otettu Orléansin ulkopuolella olevan viinialueen läheisyydessä ja se alue kuuluu suosikkehini. Täydellinen paikka kävellä tai pyöräillä viikonloppuna. Onneksi tuleva kotimme on lähellä, joten pääsen tuonne milloin tahansa tuulettumaan. Ne ketkä tuntevat minut tietävät, että tarvitsen paljon omaa aikaa ja hiljaisuutta. Tuolta sitä onneksi löytyy!

 

Last week I told you that I’m moving back to France in June. Me and my boyfriend have now been forever (or that’s how it seems) apart and I honestly don’t even remember when was the last time we saw each other. This means it’s been way too long. Luckily he’s coming here in a less than two weeks for a weekend, so we can finally spend some quality time together.

These outfit pictures were taken outside of Orléans and I love this place. It’s so calm and quiet. The perfect place to walk during the weekend and get away from the city. Not that Orléans is the most busiest city in the world, but you get my point, heh.

Enjoy your week everyone!

 

mar22

mar14

mar7mar10

Trench / Burberry (similar here)*

T-shirt / H&M (similar here)*

Jeans / Zara (similar here)*

Boots / Zara (similar here)*

Bag / Céline

Sunnies / Ray Ban

Bracelet / & Other Stories

*Mainoslinkkejä.