D75_0192

 

[dropcap custom_class=”normal”]Terveisiä Firenzestä! Täällä on niin kaunista ja ilmojen puolesta todella kesäistä. Täydellinen ajankohta ottaa siis pieni varaslähtö tulevaan kesään. Me lähdetään nyt tutustumaan kaupunkiin, syömään hyvin ja nauttimaan elämästä italialaiseen tapaan. Ei hullumpi startti tälle viikolle![/dropcap]

Tässä asua vielä sieltä koti Suomesta. Jalassa leveälahkeiset farkut (yllätys, yllätys) ja takin alla tämä Max Maran neule, joka tuli ostettua talven alennusmyynneistä. Tätä neuletta olen käyttänyt ihan luvattoman paljon, eli se oli kyllä hyvä ostos. Yhtä hyvä kuin se Josephin harmaa neule silloin aikoinaan! Laatuun kannattaa siis satsata ja miten se sanonta nyt menikään?  “Köyhän ei kannata ostaa halpaa”? Tämä lause pitää kyllä paikkansa. Mielummin kaapissa on ne pari laadukasta neuletta, jotka kestää käytössä vuosia!

Palaillaan täältä Firenzestä ja reissua voi seurata parhaiten Instagramin välityksellä (@styleplaza)! Voi olla, että Italia postauksia tulee ulos vasta ensi viikolla koska en raaski tuhlata liikaa aikaa koneella olemiseen. Reissu menee siis puoliksi loman kannalta, eli älkää ihmetelkö jos Firenze postauksia ei kuulu ihan heti.

 

Hello from Florence! This city is just breathtaking and the weather is as good as if it was summer. Perfect timing for this little getaway as I get a sneak peek to summer as well. Now we are off to wander around the city, eat delicious food and enjoy life the “Italian way”. Not a bad start to this week!

This is an older outfit from Helsinki. I’m wearing flared jeans (surprise, surprise) and this knit from Max Mara that I have been wearing all the time. When I find something perfect, I wear it almost non-stop. This is one of those pieces. It just works with anything!

I might not post anything about Florence before next week as I’ll try to spend as little time on the computer as possible. So latest next week you’ll get some Italy posts. Ciao!

 

D75_0220

D75_0207D75_0237D75_0324

Jacket / Bik Bok

Knit / Max Mara

Jeans / Mango

Heels / Zara

Bag / Céline

Scarf / Hermès

Hat / Lindex

You May Also Like

6 comments

Reply

Always looking so elegant and very boho chic in this particular outfit! 🙂
Your jeans and Celine are fantastic pieces which I wouldn’t mind having in my closet too. 🙂
Enjoy your time in Florence, it’s such a historical and breathtaking place that you should def. use every moment there as much as you can!

http://lartoffashion.com

Reply

Thank you Natali! 🙂 Yes, this city is amazing!!

Reply

Voi kun ihana kokonaisuus. Laukku saa huokailemaan täällä 🙂

Reply

Kiitos Satu! 🙂 Ihanaa päivää sinne!

Reply

Sulla on aina niin ihanan rennot ja tyylikkäät asut ! Leveälahkeiset sopii sulle kyllä älyttömän hyvin. Tai no, hoikille naisille aina 🙂 Kiva kuulla että Firenze on ollut ihana sinustakin, laittelet sitten postausta kun kerkiät ! 🙂

Reply

Voi kiitos Henna! 🙂 Kiva kuulla, että tykkäät!
Joo, Firenze on aivan ihana…miten mä voin täältä edes lähteä lauantaina heh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *