the mall2

 

Firenzen ulkopuolella sijaitsee The Mall-niminen outlet-keskus jonne me matkasimme yhtenä aurinkoisena päivänä. Me otimme bussin Firenzen asemalta ja matka kesti reilun puoli tuntia. The Mall on suhteellisen pieni, mutta sieltä löytyy kaikki tarpeellinen. Omat suosikkimerkkini olivat Prada, Saint Laurent, Tod’s, Balenciaga ja Sergio Rossi.

Vierailimme tuolla keskellä viikkoa, joten siellä sai olla suhteellisen rauhassa. Pradan myymälässä oli kova kuhina päällä ja ystäväni sanoi, että se on aina lähes täynnä ihmisiä. Lähinnä aasialaisia turisteja. Kassajonossa me taisimme olla juuri sillä hetkellä ne ainoat eurooppalaiset asiakkaat. Ystäväni oli kertonut jo aikaisemmin, että jonossa voi helposti mennä puolikin tuntia, sillä aasialaiset ostavat niin monta tuotetta kerrallaan, jonka jälkeen alkaa tax-free lappujen täyttäminen. Ostaminen tapahtuu vielä siten, että ovella asiakkaalle annetaan numerolappu ja jos haluaa ostaa jotain niin myyjä tarkistaa numerosi ja tuote viedään suoraan varastoon sinua odottamaan. Asiakas ei siis missään välissä kanna tuotettaan mukana myymälässä. Voitte siis kuvitella, että jos jonossa edessäsi ollut ostaa kuusi laukkua (niinkuin meille kävi), tarkistaa ne perinpohjaisesti ja sitten alkaa vielä tax-free lappurumba niin siinä menee tovi.

Pradalla tarvitaan siis kärsivällisyyttä, heh. Valikoima on kyllä laaja ja sieltä voi tehdä hyviä löytöjä. Suosittelen ehdottomasti The Mall:ia kaikille muodin ystäville ja jos mahdollista, niin vierailkaa siellä keskellä viikkoa. Uskoisin, että viikonloppuna meininki on vielä hullumpi!

Onko The Mall teille tuttu paikka?

 

When I was in Florence, we did a half-day trip to the The Mall, which is a luxury outlet center not too far from city. We took a bus from Florence city center and the ride took around 40 minutes. The Mall is quite small, but they have some great brands and a good selection. My favorite brands were Prada, Saint Laurent, Tod’s, Balenciaga and Sergio Rossi.

Prada seemed to be the most popular brand as it was quite packed. Apparently, this is always the case. Especially the Asian tourists love Prada and they buy a lot. You have to be patient in there! However, it’s worth it, because you can find some real treasures if you’re lucky. 

Are you familiar with The Mall?

 

the mall4the mall3

The Mall

Via Europa, 8

50066 Leccio

Reggello FI

You May Also Like

4 comments

Reply

The Mall on mahtava! Tosi laadukas outlet, puitteet ovat tip top ja merkit sen mukaiset. Suosittelen lämpimästi! Tosiaan Pradalla käy aina hurja kuhina :), mutta muuten tuolla saa kierrellä kesälläkin aika rauhassa. Toki noissa on aina vähän onnesta kiinni löytyykö mitään. Kesäalet olivat kyllä hyvä aika olla tuolla, kun jo valmiiksi edullisemmista hinnoista lähti -40 tai -50% pois.

Reply

Kyllä, oli tosi kiva mesta! Huh, ensi kerralla ajoitan reissun sitten niin, että pääsen nauttimaan kesäaleista…;)

Reply

The Mall on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka ja nimenomaa Pradalla kannattaa olla kärsivällinen, sillä sieltä voi todellakin tehdä hyviä löytöjä. Itse ostin pari vuotta sitten Pradan laukkuni sieltä erittäin “sopivaan” hintaan ja olen edelleen löytööni todella tyytyväinen 🙂

Reply

Kyllä! Pradalla oli myös nyt muutamia “special price”-alennuksia ja punnitsin yhtien korkokenkien hankintaa kun hinta oli 100€, mutta päädyin sitten yhteen toiseen juttuun. Löytöjä sieltä voi kyllä tehdä! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *