[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=xU9PpGecFuM” width=”690″ height=””][/videos]

 

make-up

 

Suosin arjessani luonnollista meikkiä ja maskara on itselleni se tärkein tuote. Ripseni ovat suhteellisen pitkät, mutta niin vaaleat, että ilman väriä niitä tuskin huomaa. Siksi luopuisin mielummin vaikka meikkivoiteestani kuin ripsiväristä. Tässä luottotuotteeni, jotka ovat kovassa käytössä arkimeikissäni.

 

  • Lumene – Longwear Blur Foundation. Tämän lisäksi, toinen ikisuosikkini on saman merkin CC-voide. Molemmat näistä tuotteista antavat luonnollisen näköisen lopputuloksen mikä on itselleni meikkivoiteen tärkein kriteeri. CC-voide on kevyempi ja peittää hieman vähemmän, joten käytän sitä etenkin kesällä. Molemmat ovat kyllä ihan loistavia tuotteita!
  • Lancome – Hypnose. Tämä maskara on sellainen mistä en luovu. Se saa ripset näyttämään huomattavasti pidemmiltä ja paksummilta.
  • Lumene – Touch of Radiance Highlighter. Tämä on kaappini uusin tulokas ja mielestäni se on mahtava etenkin hinta-laatusuhteeltaan.
  • Armani – Blushing Fabric. Olen käyttänyt tätä poskipunaa jo useamman vuoden. Se on koostumukseltaan hieman vaahtomainen ja jälki on todella raikas ja kuulas.
  • Clarins – Instant Light Natural Perfector. Itselläni on kuivat huulet, joten huulikiillon täytyy olla kosteuttava. Tämä pitää huulet pehmeinä ja antaa kauniin luonnollisen värin ja kiillon. Koostumus on myös ihanan pehmeä, eikä tämä jätä huulia tahmeaksi.

 

Onko joku näistä tuotteista myös teidän suosikkinne? Hyvää viikonloppua kaikille!

 

Above are some of my favorite makeup products. During the day I prefer a natural look and for evenings I usually put a bit more effort into my makeup. But these products are great for getting a natural daytime look. The most important product for me is a mascara. Lancome’s Hypnose is my all time favorite and a lifesaver.

Have you tried any of these products? Have a great weekend everyone!