make-up

 

Suosin arjessani luonnollista meikkiä ja maskara on itselleni se tärkein tuote. Ripseni ovat suhteellisen pitkät, mutta niin vaaleat, että ilman väriä niitä tuskin huomaa. Siksi luopuisin mielummin vaikka meikkivoiteestani kuin ripsiväristä. Tässä luottotuotteeni, jotka ovat kovassa käytössä arkimeikissäni.

 

  • Lumene – Longwear Blur Foundation. Tämän lisäksi, toinen ikisuosikkini on saman merkin CC-voide. Molemmat näistä tuotteista antavat luonnollisen näköisen lopputuloksen mikä on itselleni meikkivoiteen tärkein kriteeri. CC-voide on kevyempi ja peittää hieman vähemmän, joten käytän sitä etenkin kesällä. Molemmat ovat kyllä ihan loistavia tuotteita!
  • Lancome – Hypnose. Tämä maskara on sellainen mistä en luovu. Se saa ripset näyttämään huomattavasti pidemmiltä ja paksummilta.
  • Lumene – Touch of Radiance Highlighter. Tämä on kaappini uusin tulokas ja mielestäni se on mahtava etenkin hinta-laatusuhteeltaan.
  • Armani – Blushing Fabric. Olen käyttänyt tätä poskipunaa jo useamman vuoden. Se on koostumukseltaan hieman vaahtomainen ja jälki on todella raikas ja kuulas.
  • Clarins – Instant Light Natural Perfector. Itselläni on kuivat huulet, joten huulikiillon täytyy olla kosteuttava. Tämä pitää huulet pehmeinä ja antaa kauniin luonnollisen värin ja kiillon. Koostumus on myös ihanan pehmeä, eikä tämä jätä huulia tahmeaksi.

 

Onko joku näistä tuotteista myös teidän suosikkinne? Hyvää viikonloppua kaikille!

 

Above are some of my favorite makeup products. During the day I prefer a natural look and for evenings I usually put a bit more effort into my makeup. But these products are great for getting a natural daytime look. The most important product for me is a mascara. Lancome’s Hypnose is my all time favorite and a lifesaver.

Have you tried any of these products? Have a great weekend everyone!

You May Also Like

4 comments

Reply

Lumenen CC-voide, sama Lancomen ripsiväri ruskeana ja sama Lumenen highlighter, kaikki omia lemppareitani. Luonnollinen meikki onnistuu näillä ihan parhaiten, meikkivoidetta en ole omistanut sitten teini-iän. Minulla on sama juttu ripsien kanssa (ja kulmakarvojen, joten Lumenen vaalein kulmakynä on minulle vielä ripsiväriäkin ehdottomampi), hyviä tuotteita! 🙂 Olet täällä joskus tainnut vinkata Madaran tuotteista, kiitos siitä. Olen nyt käyttänyt kyseisen sarjan tuotteita koko kevään ja olen niihin niiiin tyytyväinen! 🙂

Reply

Olen kokenut kaikki nuo ihan huipuiksi! Ja nimenomaan, niillä saa luonnollisen meikin helposti. Itseltänikin löytyy se Lumenen kulmaväri ja sitä tulee kanssa käytettyä ahkeraan. Värjään usein myös kulmakarvat kestona, jolloin arkimeikin teosta tulee hitusen helpompaa kun ei tarvitse niitä kulmia niin huolella laittaa. Muuten ne onkin oman meikkini se aikaavievin osuus 😉

Madaran tuotteet on ihan huippuja! Kiva kuulla, että olet tykännyt!

Hyvät viikonloput 🙂

Reply

Lumenen highlighter ja Clarinsin huulikiilto/voide löytyvät omasta meikkipussista niin ikään, ja kummastakin olen pitänyt. Aiemmin käytin ahkeraan L’Oréalin highlighter/peitevoidetta, mutta nyt olen pitäytynyt Lumenen versiossa sen ollessa kevyempi kuin L’Oréalin. Clarinsin huulikiillosta olen pitänyt niin kovasti, etten ole edes etsinyt tai kokeillut muita. Juuri sen luonnollisuus on parasta.

Mascaroista olen puolestaan ollut täysin ihastunut L’Oréalin Volume million lashes, tai ainakin sopii omille ripsille ja tarjoaa sitä, mitä haenkin. Olen kyllä kuullut, että Lancômella olisi myös hyviä ripsareita, täytyy ehkäpä joku kerta testata. Vaikkakin yleensä päädyn juuri tuohon hinta-laatusuhteeltaan hyvään tuttuun ja turvalliseen. 🙂

Kivaa viikonloppua!

-Catherina

Reply

Meillä siis monia samoja suosikkeja! 🙂 Se Clarinsin huulikiilto on kyllä ihan loistava! Huomasin, että Lumenelta on tullut joku vastaava (tai ainakin tuubi on lähes kopio Clarinsin tuotteesta), joten olisi ihan mielenkiintoista kokeilla sitä jo pelkästään vertailun vuoksi. Hintaeroa kun näiltä kahdelta löytyy.

Mä olen ollut niin tyytyväinen siihen Hypnoseen, että en ole pitkään aikaan kokeillut muita. Lancomen ripsarit on niin huippuja, että pelkäisin pettyväni muiden merkkien ripsareihin (vaikka tuskin niin tapahtuisi).

Kiitos Catherina ja sitä samaa sinulle! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *