Screen Shot 2015-05-11 at 12.58.17

 

[dropcap custom_class=”normal”]Kirjoitin ystäväni Leenin tarjoamasta Taltuta Makenhimo-verkkokurssista tässä aikaisemmassa postauksessani. Leenin tarjoama alennus on vielä tänään voimassa lukijoilleni, joten jos kiinnostuit niin ehdit vielä osallistumaan tämän linkin kautta! Kurssin hinta on normaalisti 39€, mutta Leeni halusi tarjota kurssin teille kaikille hintaan 29€. Voin lämmöllä suositella tätä verkkokurssia kaikille niille, ketkä haluavat päästä makenhimosta eroon, sillä kurssi on todella kattava ja hyödyllinen.[/dropcap]

Kerroinkin, että omassa tapauksessani haluan enemmänkin vähentää sokerin kulutustani täysi kieltäytymisen sijaan. Halusin myös saada enemmän tietoa sokerin haitoista ja vaihtoehtoisista makeista. Jo tieto siitä, mitä sokeri saakaan aikaiseksi meidän kropassa on vähentänyt suklaan syöntiäni jo huomattavasti. Kun ymmärtää ja saa kattavaa tietoa niistä haitoista niin sokeria ei ihme ja kumma teekkään mieli enää samalla tavalla. Mutta kuten sanottu, täysin sokeri-lakkoon en ole menossa (muutanhan Ranskaan heh), mutta sen kulutusta haluan vähentää ja koen, että olen jo onnistunut siinä yllättävän hyvin.

Iso kiitos tästä kuuluu ihanalle Leenille!

 

A reminder to all you sugar addicts out there (that includes me)! I told you previously about my friends Leeni’s online program and I just wanted to remind you that the special price for my readers expires today (unfortunately it’s only in Finnish). So this is your last chance to participate! I’ve been super happy with the program and even if my goal is not to stop eating sugar altogether, it’s to decrease my consumption. I feel like this program has helped me to do so, so thank you Leeni for the support!

allblack1

 

Toivottavasti teillä kaikilla oli onnistunut viikonloppu! Omani meni ihan hetkessä, sillä sain poikaystäväni tänne perjantaina ja jo eilen vein hänet takaisin lentokentälle. Kyseessä oli siis todella nopea pyörähdys, mutta parempi sekin kuin ei mitään!  Seuraavan kerran kun me näemme, niin asiat ovat jo toisin. Silloin me pääsemme rakentamaan yhteistä omaa kotiamme.

Nämä kuvat on itseasiassa otettu tulevassa kotikaupungissani Orléansissa. Muistan kun etsimme hyvää kuvauskohdetta ja heti kun käännyimme tälle kadulla sanoin poikaystävälleni, että tällä kadulla haluan asua. Hän katsoi minua huvittuneen vierestä ja tokaisi; “Tämä on koko kaupungin kallein katu. Miten en ole yllättänyt, että iskit silmäsi juuri tähän katuun”. Heh, what can I say…

Meillä kävi asunnon kanssa ihan mieletön tuuri ja vaikka se ei nyt sijaitsekaan juuri tällä omasta mielestäni “kauneimmalla kadulla” niin uskon, että me tulemme viihtymään uudessa asunnossamme.

Hyvää viikonalkua teille ihanille sinne ruudun toiselle puolelle!

 

I hope all of you enjoyed your weekend! Mine went by so fast, because I had my boyfriend here. He flew in on Friday and then left already yesterday. A quick visiti indeed, but I was so happy to spend some quality time with him. Next time I’ll see him is when I move to Orléans. Only a few weeks left…

These pictures are actually taken in my soon to be home city. I remember us walking around looking for a nice place to shoot and when we turned on this street I looked at my boyfriend and said; “This is where I want to live”. He looked at me funny and said; “This is the most expensive street in Orléans. Why am I not surprised you chose this one”. Heh, what can I say? I have expensive taste?

We were very lucky with our new home and even if it’s not on this street, which I consider to be the “most beautiful” in Orleans, I’m sure we will love it.

Enjoy your week everyone!

 

allblack4allblack8allblack5allblack6allblack3

Vest /MJM

Cashmere knit / Monoprix

Jeans / Zara

Flats / Chloé

Bag / Céline

Sunnies / Ray Ban