cq5dam.web.1920.1280

 

[dropcap custom_class=”normal”]Moni teistä on varmasti jo kuullut uutiset. H&M:n seuraava suunnittelijayhteistyö tulee olemaan Balmainin pääsuunnittelijan Olivier Rousteingin käsialaa. Mallistohan tulee myyntiin vasta marraskuussa, mutta itse olen ainakin innoissani tästä yhteistyöstä! Ei muuta kuIn odottelemaan talvea, heh.[/dropcap]

Mitä mieltä te olette tästä yhteistyöstä Balmainin kanssa? Hyvä vai huono asia?

 

I’m sure most of you have heard the news already. Balmain is H&M’s next designer collaboration. The brands creative director Olivier Rousteing is designing the collection and I’m looking forward to seeing his work. Unfortunately we’ll have to wait for November, but at least now we have a good reason to wait for winter, heh.

What are you thoughts on this collaboration? Balmain – a good pick or not?

 

*Image; H&M.

tc7

 

Tämä asu on sellainen missä viihdyn arjessa parhaiten. Korkokengät saavat minkä tahansa asun näyttämään hyvältä, mutta totuus on se, että arjessa kuljen lähes aina matalilla kengillä. Oma kävelytyylinikin on sen verran nopeatempoista, että mitä paremmat kengät niin sitä nopeammin pääsen eteenpäin. Hyötyliikuntaa parhaimmillaan.

Sitten asiasta ihan toiseen. Eilen vietin suurimman osan päivästäni sohvalla toipuen lauantain mielettömistä juhlista ja päädyin katsomaan Youtubesta Elastisen livekeikan. Ennen ulkomaille muuttoa en sen kummemmin kuunnellut suomenkielistä musiikkia, mutta muuton myötä, olen alkanut fanittamaan kotimaisiakin artisteja. Elastinen on ihailtavan positiivinen tyyppi, mutta sen lisäksi ihan mielettömän lahjakas. Kovalla työllään hän on päässyt toteuttamaan unelmiaan. Arvostan!

Mitä pidempään sitä asuu ulkomailla niin sitä suurempi on tarve kuulla omaa kieltään. Näin ainakin itselläni. Musiikki on mahtava apukeino hellittää koti-ikävää. Se luo tutun ja turvallisen fiiliksen, missä ikinä päin maailmaa sitä onkaan.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

 

This outfit is something I wear on a weekly basis. I love high heels and think they bring a certain kick to any outfit, but the truth is that I mostly wear flats during the week. I’m a fast walker so heels are out of the question when I’m taking care of errands. The most comfortable the shoes, the faster the pace heh.

Enjoy your week everyone!

 

tc2tc6tc3tc9

Trench coat / Burberry (similar here*)

Linen shirt / Uniqlo (similar here*)

Leather pants / Zara (similar here*)

Sneakers / Adidas by Stella McCartney

Bag / Céline

Sunnies / Ray Ban

*Mainoslinkkejä.

Save