tc7

 

Tämä asu on sellainen missä viihdyn arjessa parhaiten. Korkokengät saavat minkä tahansa asun näyttämään hyvältä, mutta totuus on se, että arjessa kuljen lähes aina matalilla kengillä. Oma kävelytyylinikin on sen verran nopeatempoista, että mitä paremmat kengät niin sitä nopeammin pääsen eteenpäin. Hyötyliikuntaa parhaimmillaan.

Sitten asiasta ihan toiseen. Eilen vietin suurimman osan päivästäni sohvalla toipuen lauantain mielettömistä juhlista ja päädyin katsomaan Youtubesta Elastisen livekeikan. Ennen ulkomaille muuttoa en sen kummemmin kuunnellut suomenkielistä musiikkia, mutta muuton myötä, olen alkanut fanittamaan kotimaisiakin artisteja. Elastinen on ihailtavan positiivinen tyyppi, mutta sen lisäksi ihan mielettömän lahjakas. Kovalla työllään hän on päässyt toteuttamaan unelmiaan. Arvostan!

Mitä pidempään sitä asuu ulkomailla niin sitä suurempi on tarve kuulla omaa kieltään. Näin ainakin itselläni. Musiikki on mahtava apukeino hellittää koti-ikävää. Se luo tutun ja turvallisen fiiliksen, missä ikinä päin maailmaa sitä onkaan.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

 

This outfit is something I wear on a weekly basis. I love high heels and think they bring a certain kick to any outfit, but the truth is that I mostly wear flats during the week. I’m a fast walker so heels are out of the question when I’m taking care of errands. The most comfortable the shoes, the faster the pace heh.

Enjoy your week everyone!

 

tc2tc6tc3tc9

Trench coat / Burberry (similar here*)

Linen shirt / Uniqlo (similar here*)

Leather pants / Zara (similar here*)

Sneakers / Adidas by Stella McCartney

Bag / Céline

Sunnies / Ray Ban

*Mainoslinkkejä.

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Casual and classy!! You totally pull of these kinds of outfits just like that. 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks Natali! You are always so kind 🙂

Reply

Komppaan täysin 🙂 Kuntosalimusiikkina soi kaikkea Mikael Gabrielista Elastiseen. Se auttaa hurjasti kun saa kuunnella ulkomailla oman maan musiikkia, itselleni tulee myös sellainen olo että olen ajantasalla musiikin avulla. Spotify Premium maksaa 10€ kuussa ja pitää sanoa että täällä se on jokaisen euron arvoinen, sillä suomalainen musiikki on todella hyvin edustettuna Spotifyissa.

Reply

Kyllä! Sama fiilis täällä 🙂 Olen jopa saanut poikaystävänikin sietämään suomalaista musiikkia, joten nyt voin luukuttaa sitä aina silloin tällöin myös kotona, heh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *