Screen Shot 2015-05-17 at 18.28.14

 

[dropcap custom_class=”normal”]Niskanuttura on todella tyylikäs kampaus. Se sopii niin hienompaan tilaisuuteen kuin arkeenkin. Arkinutturan voi sitten tehdä hieman rennompana versiona. Jos menisin huomenna naimisiin niin tämä olisi todennäköisesti valintani. Harmi vaan, että olen niin tumpelo omien hiusteni kanssa. Hyvä jos saan niitä edes letille, eli näiden kuvien nutturat saattavat olla mahdottomia toteutettavia itselleni.[/dropcap]

Haluan kuitenkin kokeilla tätä ihan kotioloissa, joten yritän nyt etsiä jonkun “guide for dummies“-tyyppisen tutoriaalin netistä. Sitten ei muuta kuin harjoittelemaan!

 

I think that a low bun is a chic choice for evening events. Why not even for daytime? If I got married tomorrow, this would most likely be my choice. Too bad I’m so bad at fixing my own hair, because I don’t think I can pull this off even if I wanted to.

I should probably find a hair tutorial for dummies, heh. Maybe that would help! Then I could try it at home.

Enjoy your evening!

 

*Images; Pinterest.

mohair9

 

[dropcap custom_class=”normal”]Tässä asussa mennäään taas niin peruskauraa linjalla, mutta peruskaura toimii aina, heh. Harmaa ja musta on muutenkin ihan lyömätön yhdistelmä. Omasta mielestäni pukeutumisen täytyy lähteä siitä mikä jokaiselle tuntuu luontevalta. Asu voi olla viimeisten trendien mukainen, mutta jos kantajalla ei ole itsevarma olo, niin se valitettavasti heijastuu läpi. Oma vinkkini onkin se, että pukeutuu juuri siihen mikä kolahtaa ja tuntuu omalta – muodikkuudesta välittämättä.[/dropcap]

Kannustan myös panostamaan niihin vaatekaapin klassikoihin ja sitten pihistämään muusta. Kun ne laadukkaat peruspalaset löytyvät sieltä kaapista niin suurimmat asukriisit ovat historiaa. Aina kun itselläni on sellainen fiilis, että mikään ei oikein toimi, niin valitsen lähes aina siniset farkut ja kashmir neuleen. Panostamisella en nyt tarkoita, että kaiken pitäisi olla kallista merkkiä vaan sitä, että on kiinnittänyt huomiota materiaaleihin. Kuten te tiedätte, liputan luonnonkuitujen puolesta. Ne kestävät käyttöä ja säilyvät hyvinä pitkään! Esimerkkinä tämä Monoprix:n musta kashmir neule, joka on ollut kovassa käytössä sen ostohetkestä lähtien. Hintaa tällä taisi olla reilut seitsemänkymppiä. Laatua saa onneksi myös huokein hinnoin!

Oma vaatevarastoni on hyvin suppea mikä voi tuntua hassulta ottaen huomioon, että kirjoitan blogia missä vaatteet ovat pääosassa. Olenkin miettinyt, että teitä varmasti kyllästyttää nähdä samoja vaatekappaleita postauksesta toiseen. Koen kuitenkin, että olisi täysin omien ajatusteni vastaista ostaa uutta jatkuvalla syötöllä pelkästään sen takia, että saisin mielenkiintoisempia asuja tänne blogiin. Tällä linjalla siis jatketaan!

Ihanaa torstaita kaikille!

 

This outfit is such a basic look, but a basic look always works. Black and grey is an unbeatable color-combo as well. I think that everyone should wear whatever makes them feel comfortable. Even if it’s not super fashionable or trendy. I think that it really shines though if someone doesn’t feel good in what they are wearing, which is why my biggest advice is to listen to yourself.

I also believe that if you have a few wardrobe essentials (of high quality), they’ll take you far. The basics are the items you should really invest in. Whenever I’m having a hard time deciding what to wear, I usually go for blue jeans and a cashmere knit. Boring or not, it works everytime. When I say “invest” I don’t mean that you should necessarily buy designer items. I’m talking more about the material. Natural fibers are something you should go for as they usually last time well. Luckily you can get great basics for low prices. A good example is this Monoprix’s black cashmere knit, which I got for around seventy euros.

Believe it or not, my wardrobe is very small. You might think it’s weird as I write a blog, which is very much based on my outfits. I have been thinking if you guys are bored of seeing the same pieces from one post to another. Probably, but it would be against my beliefs to buy crazy amounts of clothes only so that I could have new outfits for each post. Hope some of you can appreciate this way of thinking as it seems to be rare in this world of blogging, heh!

Enjoy your Thursday everyone!

 

mohair2

mohair7mohair5mohair1mohair8mohair6

Coat / Zara (similar here*)

Leather pants / Zara

Knit / Monoprix (similar here*)

Heels / Zara

Bag / Céline

Sunnies / Ray Ban

*Mainoslinkkejä.