mohair9

 

[dropcap custom_class=”normal”]Tässä asussa mennäään taas niin peruskauraa linjalla, mutta peruskaura toimii aina, heh. Harmaa ja musta on muutenkin ihan lyömätön yhdistelmä. Omasta mielestäni pukeutumisen täytyy lähteä siitä mikä jokaiselle tuntuu luontevalta. Asu voi olla viimeisten trendien mukainen, mutta jos kantajalla ei ole itsevarma olo, niin se valitettavasti heijastuu läpi. Oma vinkkini onkin se, että pukeutuu juuri siihen mikä kolahtaa ja tuntuu omalta – muodikkuudesta välittämättä.[/dropcap]

Kannustan myös panostamaan niihin vaatekaapin klassikoihin ja sitten pihistämään muusta. Kun ne laadukkaat peruspalaset löytyvät sieltä kaapista niin suurimmat asukriisit ovat historiaa. Aina kun itselläni on sellainen fiilis, että mikään ei oikein toimi, niin valitsen lähes aina siniset farkut ja kashmir neuleen. Panostamisella en nyt tarkoita, että kaiken pitäisi olla kallista merkkiä vaan sitä, että on kiinnittänyt huomiota materiaaleihin. Kuten te tiedätte, liputan luonnonkuitujen puolesta. Ne kestävät käyttöä ja säilyvät hyvinä pitkään! Esimerkkinä tämä Monoprix:n musta kashmir neule, joka on ollut kovassa käytössä sen ostohetkestä lähtien. Hintaa tällä taisi olla reilut seitsemänkymppiä. Laatua saa onneksi myös huokein hinnoin!

Oma vaatevarastoni on hyvin suppea mikä voi tuntua hassulta ottaen huomioon, että kirjoitan blogia missä vaatteet ovat pääosassa. Olenkin miettinyt, että teitä varmasti kyllästyttää nähdä samoja vaatekappaleita postauksesta toiseen. Koen kuitenkin, että olisi täysin omien ajatusteni vastaista ostaa uutta jatkuvalla syötöllä pelkästään sen takia, että saisin mielenkiintoisempia asuja tänne blogiin. Tällä linjalla siis jatketaan!

Ihanaa torstaita kaikille!

 

This outfit is such a basic look, but a basic look always works. Black and grey is an unbeatable color-combo as well. I think that everyone should wear whatever makes them feel comfortable. Even if it’s not super fashionable or trendy. I think that it really shines though if someone doesn’t feel good in what they are wearing, which is why my biggest advice is to listen to yourself.

I also believe that if you have a few wardrobe essentials (of high quality), they’ll take you far. The basics are the items you should really invest in. Whenever I’m having a hard time deciding what to wear, I usually go for blue jeans and a cashmere knit. Boring or not, it works everytime. When I say “invest” I don’t mean that you should necessarily buy designer items. I’m talking more about the material. Natural fibers are something you should go for as they usually last time well. Luckily you can get great basics for low prices. A good example is this Monoprix’s black cashmere knit, which I got for around seventy euros.

Believe it or not, my wardrobe is very small. You might think it’s weird as I write a blog, which is very much based on my outfits. I have been thinking if you guys are bored of seeing the same pieces from one post to another. Probably, but it would be against my beliefs to buy crazy amounts of clothes only so that I could have new outfits for each post. Hope some of you can appreciate this way of thinking as it seems to be rare in this world of blogging, heh!

Enjoy your Thursday everyone!

 

mohair2

mohair7mohair5mohair1mohair8mohair6

Coat / Zara (similar here*)

Leather pants / Zara

Knit / Monoprix (similar here*)

Heels / Zara

Bag / Céline

Sunnies / Ray Ban

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

12 comments

Reply

You look absolutely fantastic in this minimalistic outfit. I think that your shoes are a killer pair of high heels. 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thank you Natali! 🙂

Reply

juurikin sitä vastuullista kuluttamista , hyvää vähän. peukutan !

Reply

Kiva kuulla, että ainakaan sinua ei haittaa nähdä näitä samoja juttuja postauksesta toiseen! 🙂

Reply

Ei todellakaan ole tylsää, että samat vaatekappaleet vilahtelevat asuissa, vaan siitä juuri tykkään blogissasi! Monissa muissa blogeissa tuntuu, että samaa vaatekappaletta ei kahta kertaa näy ja on vähän sellaista “kulutushysterian” makua.. Sä osaat mielestäni upeasti yhdistää kerta toisensa jälkeen samoja vaatekappaleita mielenkiintoisesti ja se jos mikä on taito! 🙂

Reply

Kiitos Lili! Olipa kivasti sanottu 🙂 Ja helpottavaa kuulla, että osaat arvostaa sitä, että samat jutut näkyy uudestaan ja uudestaan!

Reply

Ihana asu, ei kuule kyllästytä ollenkaan, sillä sä osaat yhdistellä vaatteitasi niin että vaikka samat vaatteet kuvissa näkyisi, ne näyttää aina uusilta. Se on sellainen taito joita harvoilla on ! Minä olen kovasti asiaa yrittänyt mutta huonolla menestyksellä 😀 pitäisi varmaan laittaa koko vaatekaappi uusiksi ja käydä pukeutumisneuvojalla. Olen myös panostanut laatuun ja materiaaleihin. Halpoja farkkuja en tosin osta enää sillä niistä menee melkein aina saumat rikki tms. mutta ne yläosat.. Puseropuolella olisi panostettavaa, huoh ! Hameita ja mekkoja en oikein osaa käyttää ja jalatkaan ei kestä enää korkkareita eikä ne tässä elämäntilanteessa olisi edes käytännölliset. Joten kenkäasiat ja paita-asiat on täällä se ongelma. ” kaappi täynnä vaatteita mutta ei mitään päälle pantavaa “. Sä varmaan osaisit auttaa 🙂

Reply

Kiitos Henna!

Joskus vaatekaapin täyssiivous voisi olla paikallaan! Mä olen tehnyt sitä hiljalleen tässä muutaman vuoden ja nyt olen päässyt siihen pisteeseen, että kaapissa on melkein ainoastaan niitä vaatteita mitä oikeasti käytän. Toki siellä on muutama erikoisempi juttu, mutta pääsääntöisesti suurinosa on oikeasti käyttökamaa.

Heh, tekisi ihan mieli juosta sun luokse ja käydä sun kaapit läpi! Mä rakastan järjestellä kaappeja ja päästä eroon turhasta 😀 Ehkä joskus vielä mun titteli on “professional organizer”…sitä odotellessa 😉

Reply

Great outfit and I think it’s a really good thing that you’re not having that many clothes. In my opinion it’s so much more responsible to rather buy a few clothes which last longer and are of better quality than buy clothes which fall apart after three times of wearing them.

Reply

Thank you Caro! I’m happy you can appreciate this way of thinking. I definitely think hard about what I buy these days, because I don’t want to fill my closet with unused stuff. Basics take me far and I rather wear that one cashmere knit for years rather than buying 20 acrylic knits in between.

Reply

Pakko tulla nyt kommentoimaan ensimmäistä kertaa, vaikka olen blogisi lukija ollut jo kauan! Ihan mahtavaa, että löytyy sellaisiakin bloggaajia, jotka ei ole mukana bloggaajille yleisessä kulutushysteriassa. Monesti lukee perusteluiksi “koska bloggaan työkseni, shoppailu on melkeimpä velvollisuus”, höpö höpö! Päätön shoppailu kertoo vain mielikuvituksen puutteesta ja tyylittömyydestä!

Näytät aina super tyylikkäältä ja elegantilta, oli asut sitten mielestäsi peruskauraa tai ei 🙂 ja iso peukku vastuulliselle kuluttamiselle ja asian esiin ottamiselle! Merci beaucoup, ihanaa kevään jatkoa!

https://nooravesterinen.wordpress.com/

Reply

Ihanaa kun kommentoit! 🙂 Ja kiitos Noora! Niin mukava lukea, että sua ei ainakaan haittaa näiden samojen vaatekappaleiden uudelleenkäyttö täällä blogissa. Näin tilanne tuleekin jatkumaan. Harkiten uutta!

Kiitos Noora ja ihanaa kevään jatkoa myös sulle! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *