Screen Shot 2015-05-20 at 19.20.06

[spacer]

Wool vest / J.Lindeberg     Silk shirt / Ralph Lauren     Jeans/ Supertrash

Sandals / Clarks     Bag / Saint Laurent     Bracelet/ Melissa Joy Manning

 

[dropcap custom_class=”normal”]Nyt kun ilmat ovat hiljalleen lämmenneet niin mielikin on kevyempi. Unohdetaan siis hetkeksi kokomustat asut, sillä tämän kokonaisuuden vetäisin päälleni juuri nyt. Ihastuin tuohon J.Lindebergin villaliiviin ja se näyttisi mahtavalta jos sen vielä kuroisi kiinni vyötäröltä kapealla mustalla vyöllä. Alle laittaisin tämän silkkipaidan niin yhdistelmästä tulisi hieman kevyemmän oloinen. Kulutetut farkut lisäisivät asuun rentoutta.[/dropcap]

Tämä kombo toimisi hyvin myös toimistolla kunhan farkut vaihtuisi mustiin suoriin housihin. Myös viininpunaiset kapelahkeiset housut olisivat erittäin kauniit. Jalkaan sitten sandaalien sijasta korot tai siistit matalat kengät. Oma valintani olisi slipper-malliset kengät.

Hyvää tiistai iltaa kaikille!

 

Now that the weather is starting to warm up (slowly, but surely), I’m dreaming of lighter colors. So let’s forget about the all-black looks for today and focus on this lighter colored combo. I completely fell in love with this wool vest from J.Lindeberg. The wool keeps you warm during the cool evenings, but the silk shirt underneath adds a feminine touch. The ripped jeans bring the casual factor to this look.

I think this outfit would work well in the office as well as long as you replace the jeans with black trousers. Pants in burgundy would also be a great option. The sandals would need to be replaced with heels or flats. My option would be black smoking slippers.

Enjoy your Tuesday evening everyone!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

exclsv2

 

Poikkesin viime perjantaina antibioottihuuruissani pikaisesti Maryam Razavin uuden tyylikirjan EXCLSV lanseeraustilaisuudessa. Sain sieltä mukaani uunituoreen kirjan ja ahmin sen jo ensimmäisen illan aikana.

Pelkästään kirjan kansi on aivan mielettömän kaunis ja se sopii muiden muotikirjojeni sekaan täydellisesti. Elina Simonen on ottanut kaikki kirjan kuvat ja niitä ihaillessa menee jo tovi. Mikä oli kuitenkin kaikista kivoin huomata oli se, että kirjassa oli ihan oikeasti hyvää ja mielenkiintoista sisältöä. Tätä tyylikirjaa ei voi siis nimetä pelkäksi “kahvipöytäkirjaksi” (niitä mitä pidetään kauniisti esillä, mutta mitä ei ikinä lueta). Kirja on täynnä mielenkiintoisia pukeutujia ja persoonia. Plussaa siitä, että ihan kaikki kirjan haastateltavat eivät ole jo ennestään mediasta tuttuja. Itse ainakin koin juuri näiden tuntemattomampien kasvojen haastattelut kaikista mielenkiintoisimmiksi.

Upea kirja ja vielä kerran onnittelut Maryamille!

 

Last Friday I stopped at a book launch. A Finnish model-stylist Maryam Razavi launched her first style book called EXCLSV. Congrats to Maryam on a job well done!

 

exclsv7exclsv1